Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek az Ökonetről...

Mi a véleményetek az Ökonetről (MLM) pénzkereseti lehetőségként?

Figyelt kérdés
Valóban lehet effektív pénzt keresni vele? Saját tapasztalat érdekelne,ha valaki belekezdett és haladt felfelé.
2010. jún. 14. 11:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen ő dönti el,hogy kinek hisz.A véleményemet írtam le az olyan emberekről mint te.Mások átb...ása az nagyon megy nektek.Csak a lehúzás,vegyél ezt vegyél azt és csak jól jársz.na persze.Más lenne a világ ha tisztességesen próbálna mindenki élni és pénzt keresni.
2010. jún. 16. 12:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, hogy mindenki okos, ha mlm-ről van szó.

Kedves Kérdező!

Nem vagyok Ökonetes, máshol dolgozom, és nem tisztem ismeretlenül véleményt alkotni más cégről.

Ha komolyan fontolgatod a lehetőséget, akkor néhány tanácsot adnék, amikre érdemes odafigyelni:

- Milyen régi a cég? Mennyire stabil? (egy friss céggel sok a baj)

- Anyagi háttere? Hitelek? Stabilitás?

- Jutalékrendszer! Van-e szintesés? Van-e jövedelem plafon? (nem hiszed el, sok helyen van). Van-e jogdíj? (mi lesz az üzleteddel, ha meghalsz? Megörökli-e a családod? )

- Termékek minősége, minősítése, elismertsége. Kiadósság. Lehet, hogy valami elsőre drága, de ha 3 terméket helyettesít, lehet, hogy rögtön olcsónak minősül. Számolni kell.

- Hogyan tudod kivenni a pénzt? Eleinte jó, ha ezt árengedményben megteheted, amíg nem éri meg számlázni. Van, ahol időnként számla nélkül is tudsz kivenni kp-t (nem értem én sem, de van ilyen).

Ezekre a cég üzletszabályzatában általában válaszokat találsz.

- Kezdőcsomag. Én nem szeretem, de termékismeret nélkül nem tudsz ajánlani.

- Oktatás. Legyenek rendszeresen képzések, oktatások, ingyenesen lehetőleg.

- Szponzorod. Olyan ember legyen, akinek elhiszed, hogy ez jó. Aki aktív. A mi szponzorunk sipp-supp felépítkezett, aztán elment meditálni... Választottunk másik szponzort.

- Ja és ne csak az eladásról szóljon az üzlet. Igaz, hogy enélkül nincs pénz, mert a termékforgalomból van bónusz, viszont ha te a segítségnyújtásra alapozol, akkor lassabban fogsz haladni, de hiteles leszel, nem nyomulós és elismernek az emberek. Nem azonnal, ehhez idő kell.

- Készülj fel a tanulásra. Ezt meg kell tanulni. Olvasással, hanganyagokkal. Éppen úgy, mint ahogy bármely más munkahelyen a próbaidő alatt.

- Vállalkozásként tekints rá. Készülj fel, hogy itt is, mint egy hagyományos vállalkozásban évek kellenek egy stabil üzlet kiépítéséhez.

Na azt hiszem a lényeget összeírtam neked, bocs, ha off volt, sok sikert a munkádhoz!

2010. jún. 16. 12:24
 13/19 A kérdező kommentje:
12.24-es nagyon köszönöm,pont ilyen információkra voltam kiváncsi. Nagyon sokat tudsz a dologról. Te is ebben dolgozol?
2010. jún. 16. 12:59
 14/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat,látom,hogy nem Ökonet-es vagy,de megkérdezhetem,hogy melyik cégnél dolgozol? Nagyon profinak tűnik....
2010. jún. 16. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy segítettem.

Azért írtam, hogy mire figyelj, mert így tudsz jól választani. Fiatalabb koromban végigkóstoltam különféle mlm cégeket, jó sokat szívtam, sok pénzem ment el, sok évet kísérleteztem, hát ha lehet, más ezt kerülje el.

Ja, mi a párommal az FLP üzletében dolgozunk.

2010. jún. 16. 17:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Na látjátok!erről beszéltem!
2010. jún. 16. 22:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 17:40 vagyok

Gondolom az én válaszomra reagált az utolsó hozzászóló. Neki szeretnék még annyit írni:

Pontosan azért írtam le, mire kell figyelni, hogy más ne járja végig azt az utat, amit én. A saját káromon, saját tapasztalatom alapján legóztam ki, melyik céggel érdemes dolgozni és melyikkel nem.

Ugyanúgy, mint bármely más vállalkozásban és üzletben, így itt is vannak jók és rosszak is. Nekem pl. a 4. nyomda vált be, a 6. kőműves és még mindig nincs cipészem, mert nem találtam jót. Ha megtalálom, azt is mindenkinek ajánlani fogom, hogy feleslegesen ne dobjon ki pénzt az ablakon.

Mindenesetre ha bárkinek segítettem a szempontokkal a választásában, annak én már örülök.

Szép napot és sok sikert mindenkinek.

2010. jún. 17. 11:59
 18/19 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 06-17 11:59

Teljesen igaza van én még hozzátenném, hogy az MLM az egy szakma ami tanulható és csak olyan vágjon bele aki nem egy hónap vagy kettő alatt szeretne meggazdagodni itt napi 8-10 órát kell dolgozni és min 2-3 év múlva lesz gyümölcse a befektetett munkának. Miért írom ezt? Mert az MLM-ban 20% sok pénzt keres és a miért nem keres pénzt az emberek 80%-a?, mert nem kitartó hamar feladja tehát csak kitartó és hosszu távon gondolkodó emberek vágjanak bele az MLM--be. Van jópár Magyarországon.

2010. júl. 11. 07:02
 19/19 anonim ***** válasza:

az FLP nem az ahol egy csomó terméket kell felhalmozni és utána eladni? és rajtad maradhat a termék.. nekem néhány ismerősöm calivitázik ott mind a termék mint az üzleti rész jó.. bár én csak fogyasztok, de ők órákat tudnak mesélni, szóval ha tényleg érdekel a téma rajtam nem múlik egy e-cím

az ökönet azóta nevet váltott, lehet eladták v vmi bibi volt.. most biocom

a piramisjáték nem illegális? :D de.. szóval ehy pár hozzászólót nem értek

2015. jún. 16. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!