Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Bolt nyitása, de Hogyan? Mi...

Bolt nyitása, de Hogyan? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos márka,amit szívesen forgalmaznék itthon úgy,hogy nyitok egy kis butikot. Az engedélyüket kell kérnem? A bolt névében még nem vagyok biztos,maga a márka neve is tetszik,de gondolom ha más markából is kerülne be pár darab kiegészítő ,úgy már nem lenne jó. Valaki aki jártas ebben adna pár tanácsot? A bolt nyitással kapcsolatban is,mert sötétben tapogatózom jelenleg.
2018. máj. 3. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:

"Van egy bizonyos márka,amit szívesen forgalmaznék itthon úgy,hogy nyitok egy kis butikot."

Bocs, hogy drasztikusnak leszek:

- de van rá igény? Mert én is sok mindent szeretnék csinálni, de egyáltalán nem biztos, hogy meg lehetne élni belőle - vagy egyáltalán csak az adót kifizetni.

- Van boltvezető végzettséged? (ha nincs, fel kell venni alkalmazottat, az viszont igen megnöveli a költségeket.

- van üzlethelyiséged, ahol végeznéd vagy bérelni kellene? (nem ártana kiszámolni, mennyi költség lenne havonta

- pénztárgép 100 ezer ft, boltberendezés, kialakítás sem 2 ft.

Ezek csak az alapok - ezek után kezdhetnél gondolkodni a márka ill. bolt néven.

2018. máj. 3. 11:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Minden megvan hozza!:) végzettségem is van n,de lenne más dolgom is szóval mindenképp fel kell venni egy embert.
2018. máj. 3. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Érdekes, ahhoz képest, hogy mindened megvan hozzá, magad írod, hogy sötétben tapogatózol. Azt hiszem ezt a típusú kérdést csak ebben az évben olyan 50-edszerre írták be.

Ha mégis valós, akkor készülj fel, hogy az alkamazottAK (mert egy nem lesz elég) bére igen durva kiadás lesz majd.

2018. máj. 5. 01:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen,azt írtam hogy sötétben tapogatózom,mert így volt. Azóta találkoztam egy barátommal aki ügyvéd és segít elrendezni mindent. A bérezéssel nincs probléma hogy hány embernek kell fizetni szerencsére.
2018. máj. 6. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!