Ellenőrzik vállalkozói kiváltásnál, hogy a választott tevékenységi körhöz van-e végzettségem?
Szeretnék egyéni vállalkozó lenni. Egész életemben az építőiparban dolgoztam, szóval sok dolgot csináltam pl. burkolás, festés stb. A lehetőségeimhez képest csak az egyéni vállalkozó tudok lenni, de ha az adott tevékenységeket megjelölöm, hogy szeretném csinálni azokhoz elvileg kellenek a végzettségek.
Na most az nekem nincs. Több dolgot is hallottam. Valaki azt mondja, nyugodtan jelöljem meg a tevékenységi köröket, mert kéne a papír, de gyakorlatilag senki nem ellenőrzi. Az internetet viszont azt olvastam, hogy volt olyan aki az interneten kiváltotta a vállalkozóit és pár nappal később behívták, hogy ellenőrizzék a végzettségeket. Most akkor ez megtörténhet?
Műszaki tanácsadás, nem kell hozzá képesítés
Olyan jó tanácsokat adtál, fennmaradt a csempe ;)
Úgyis annyi kókler van mint égen a csillag, nem értem mire jó ez a szabályozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!