Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 17 éves vagyok, és van 40000ft...

17 éves vagyok, és van 40000ft. -om, hogyan tudnék pénzt csinálni?

Figyelt kérdés

Ezt a 40000ft.-ot munkával szereztem és érdeklődnék, hogy tudnék ebből még több pénzt csinálni okosba:)

Ha nem tudsz érdemleges választ akkor kérlek nr válaszolj. Előre is köszönöm az építű jellegű válaszokat!

2018. ápr. 25. 11:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nos. Hát leírom akkor ide. Tudom, sokan kételkednek benne és le fognak szólni/pontozni.

Indíts saját blogot. De nem egyszerű blogot, ami csak rólad szól. Tematikus blogot. Keresőoptimalizálással és kitartó munkával sokszorosa vissza tud jönni havonta akár hosszú távon is passzív módon.

Nem, nem kell fizetned nekem egy forintot sem, nem azért írom. Csak sokan mondják, hogy mibe lehetne fektetni, de egyből várják az eredményt.

Hidd el megéri!

Természetesen ha valaki belevágna, szívesen beszélgetek vele akár segítek is elindítani. Akár tippeket is adok, hogy mit hogyan érdemes csinálni.

2018. máj. 2. 12:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Vagy elmész egy tanfolyamra, ami után tudsz praktizálni. Pl. most láttam egy hennafestő tanfolyamot 12 000 Ft-ért, és biztosít nyári munkalehetőséget a lány, akinél elvégzed.
2018. máj. 2. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha van türelmed kezdj el turkálni . Nem hülyéskedek , én már egy jó 1,5 éve ezzel keresem a zsebpénzem . Egyszerű , csak mobilnet szükségeltetik hozzá .

Pl. Ma adtam el egy Kenzo kötött pulcsit 20300Ft-ért , amit ezelőtt egy hónappal 800Ft-ért turkáltam volt.

3 hónap alatt kb. 223000Ft-ot kerestem turkált designer holmik eladásával .

18/F

2018. máj. 9. 21:17
 14/18 anonim válasza:
Azért az utolsó nem ír hülyeséget.
2018. máj. 10. 08:13
 15/18 anonim ***** válasza:
13: Hol adtad el és honnan tanultad meg, mik az értékesebb holmik?
2018. máj. 10. 16:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen ez érdekes, és én benne vagyok a témába.
2018. máj. 13. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Na igen, aki ennyire vágja, hogy mi a divatos cucc, annak kevés ez a 2 kiló 3 hónap alatt...
2018. máj. 20. 23:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Költsd önmagad fejlesztésére, hogy később több pénzt tudj keresni.

(Pl.: Fizess be Pluralsighton 4-5 hónapra és remélhetőleg 1 év mulva junior programozóként eltudsz helyezkedni nettó 200ért majd 1-2 év tapasztalattal nettó 400ért.

Ez csak egy példa volt)

Ha nincs egy tiszta kép a fejedben, hogy mit akarsz, akkor nem hiszem, hogy félre kéne raknod, hogy majd elérd vele a nagy céljaidat vele később ha még nem találtad ki mit akarsz (a kérdésedből, gondolom, hogy nincs ilyen), szóval fejleszt önmagad, hogy később ne csak 40 ezer forintot tudj félre rakni hanem többszörösét.

2018. máj. 21. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!