Autóalkatrész üzlethálózatnál (pl. Unix, Bárdi, stb. ) ugyebár van viszonteladói lehetőség. Mennyi kedvezményt kap egy viszonteladó?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 10:16
1/3 anonim válasza:
Amikor ilyen cégnél dolgoztam, akkor a 40%-ot viszonylag könnyen megkaphatta bárki is. Ha vállalt bizonyos forgalmat, akkor többet is. De teljes áron nem sokan vásárolnak, hiszen szinte mindenk kap valamennyi kedvezményt, szóval neked is kell adni.
2/3 anonim válasza:
Ha jól tudom a listaár közel 50%-a jár nekik kedvezményként.
3/3 anonim válasza:
Én saját autósboltot üzemeltetek és mind2 cég hoz hozzám alkatrészeket. Igazából a Bárdi és az Unix annyira vetélytársak, hogy figyelnek egymás áraira és kedvezményeire. Két egyező alkatrész a két cégnél szinte ugyan annyi a rabat az árból. A kedvezmény meg alkatrészenként változik. Valamiből csak 10% valamiből akár 50% is lehet a rabat. Viszont mind2 cég mocskosan bánik a viszonteladóikkal mert még civileknek is akik először járnak az üzleteikben olyan nagy kedvezményt adnak amivel egy kis bolt már nem képes tartani a lépést és ezzel megölik őket. Az meg még csak hab a tortán, hogy gombamódra nyitják az üzleteiket még a legkisebb városokban is ahol nem lenne igény egy órási raktárkészlettel bíró üzletre. Ahol én vagyok ott pár éve van Unix és idén télen nyit a Bárdi is. Szóval tapasztaltból mondom, hogy viszonteladónak lenni ennél a két sz*r cégnél nem leányálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!