Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan indíthatnék el egy...

Szilfen kérdése:

Hogyan indíthatnék el egy kezdő vállalkozást, ha jó ötleteim vannak, tudásom is van hozzá, de anyagilag nincs, amit befektessek?

Figyelt kérdés
Rengeteg ötletem van és kész tervem is, költségvetés, egyebek, de nem tudom, hogyan valósíthatnám meg anyagi okokból. Néztem pályázatokat is, de azok zöme csak meglévő vállalkozásoknak szólnak. Sajnos tudom, hogy nincs sok esélyem, de még nem adtam fel.
2018. márc. 8. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Kérj kölcsön a családtól, vagy indíts olyan vállalkozást, amihez nem kell pénz.
2018. márc. 8. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Gyűjts egy rész önerőt, a többit meg kölcsönből. Ha olyan jó ötletek, akkor úgy is vissza hozzák az árukat.
2018. márc. 8. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Az ötlet még kevés... bár anélkül nem lehet.

De a megvalósítás a lényeg és sok apróság...

2018. márc. 8. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok ilyen hű, de jó ötletet láttam már itt és mindig kiderült, hogy semmi realitásalapjuk nem volt és a matek sem jött ki...

Győzz meg, hogy érdemes befektetnem az ötletedbe!

2018. márc. 9. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!