Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Neked hány ember hiányzik a...

Neked hány ember hiányzik a normál üzletmenethez?

Figyelt kérdés

Ma olvastam:

"Burkolót keresünk Sopronba. Fizetés napi 18.000 Ft. Szállást biztosítunk."

És nincs rá jelentkező.

2018. márc. 3. 02:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ez már általános. Hiába mondják, hogy alacsonyak a bérek nálunk. A környékünkön uniós bérek vannak, mégis igen nagy a hiány, ha nem tudsz adni szállást és étkezést ingyen az uniós fizetés mellé, akkor be is zárhatsz.Ja, és ezen felül a dolgozó határozza meg, hogy mikor és mennyit hajlandó dolgozni, ha leszúrod valamiért, akkor odébb áll. A kérdésre visszatérve: nálunk kb.25 % a hiány.
2018. márc. 3. 06:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem kettő - egy jó titkárnő, akire az életemet is rá merném bízni (volt ilyen, de elköltözött), és egy őrült segédmunkás, amolyan mindenes, aki mindenre képes, és tud dolgozni (egy egy őrülttel találkoztam, aki nagyon meredek ötletekkel állt elő, mondhatni a tökéletes megoldással, de a munkatempójuk sosem volt a legjobb).

Vállalkozó, 27/F

2018. ápr. 21. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!