Hatvanban szeretnék valami kajáldát nyitni, csak nem tudom, hogy milyen stilusú/fajta nyissak?
Másod állásban, az alkalmazottat kitermelni egy kisebb egységben félkész termékkel kb el is viszi a hasznod.Ilyet úgy van értelme csinálni, ha magad vagy benne szakképesítéssel kezdetben és utána alkalmazott.
Ha meg azt sem tudod melyikhez milyen feltétel rendszer tartozik,( helyben kedzites előkészítő helyiségek, más á.f.a., stb. akkor kérdés egyáltalán van e megfelelő képesítésed es gyakorkatod hozzá, vagy alkalmazoztra hagyatkozol .Aki, ott húz igy le ahol akar? ( amiatt is kérdeztem a rutinod a nemzetközi konyhakban mert teljesen más egy kinai meg egy döneres ahogy egy kézműves hamburgeres is, egy pulled porkos bbq--tól vagy épp tacos-tól. )
Arra készülj fel a Nébih ott a legszemetebb az országban, mert Egerhez fogsz tartozni, és Egriek utálnak mindenkit.
Nekem vagy 6x kellett elemnem hozzájuk, hogy mindent elfogadjanak.
Semmilyen HACCP-t nem fogadnak el, csak azt, ami az alapján van kitöltve, ahogy ők mondják. Csak úgy fogadják el az üzemet, ha úgy csinálod, ahogy ők mondják.
És ha megkérdezik, nőt nem akarsz felvenni. Mert akkor ilyen-olyan dolgok kellenek a tamponnak, és külön kijárat. Nonszensz. A helyiek rendesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!