Egy fickó 50 milliós Zrt-t árul a neten 3 millió Ft-ért. Szerintetek kamu?
Mi az, hogy "50M-ós ZRT?!". Ez nem jelenti azt, hogy ennyi pénz lenne a házipénztárban. Ez valójában elég értelmetlen ebben a formában.
De még ha van is a ZRT-nek 50M likvid tőkéje simán lehet mellette 2 mrd adóssága...
Akkor is tiszta a cég, ha van benne 2 milliárd adósság :)
Amúgy ilyen kérdés a cégnév nélkül kamu, vagy max. unalmamban kiírok valami baromságot kategória!
Ránéztem elég vicces egy cégecske, 2017.dec.1.-én alapították, eddig 0,00Ft bevétele volt, egyetlen emberke van benne a 60 éves alapítója.
Összefüggés nélkül mindenféle tevékenység be van jegyezve, a legmókásabb a házas prostikra jellemző "Fizikai közérzetet javító szolgáltatás"-t is űzi a 60 éves vezérigazgató, biztos van rá igény :)
Az említett fantázia 50m Ft, 10db részvényként van jelen, mely nem kerül eladásra a cég értékesítése során.
Saját eszközparkkal, járművel, ingó és ingatlanvagyonnal a cég nem rendelkezik.
Saját céghelye sincsen, egy székhelyszolgáltatótól bérel postaládát, sőt azt is megtaláltam, hogy ezért havi 3900Ft-ot fizet :)
"ALAP CSOMAG
3.900,- Ft / hó (legalább 3 hónap időtartam esetén)
KEDVEZMÉNYES CSOMAG
3.500,- Ft / hó (legalább 6 hónap időtartam esetén)
PRÉMIUM CSOMAG
2.900,- Ft / hó (legalább 12 hónap időtartam esetén)"
Ha hosszú távra tervezne és nem egy balekra, aki megveszi a semmit 3 000 000Ft-ért, akkor a 2900Ft-osra fizetne szerintem, de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!