Mi kell kávézó nyitáshoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyitni egy kis kávézót. Pénz van hozzá, és elég nagy lenne a forgalma, tekintve, hogy a környéken nincs más kávézó.2018. febr. 14. 15:51
5/6 anonim válasza:
Szakadok néha a válaszokon. :D
Ez az egyik oka, hogy visszajárok ide.
6/6 anonim válasza:
"Mi kell kávézó nyitáshoz?"---ami benned nincsen meg pl. önállóság, céltudatosság, tervezőképesség, előrelátás, fantázia, és még sorolhatnám...
"Szeretnék nyitni egy kis kávézót. "---én meg megfektetni 2-3 tinicsajt egyszerre!
"Pénz van hozzá,"---ha azt sem tudod mi kell hozzá, akkor hogyan lehet rá pénzed??? Nem értem a logikádat, de lehet bennem van a hiba!
"és elég nagy lenne a forgalma,"---miért is lenne nagy a forgalma??? Mert titok nagyon jó vagy azon dolgokból, amit az első pontban felsoroltam?
"tekintve, hogy a környéken nincs más kávézó."---Lehet, hogy ennek oka van???
A tied is csak a fantáziádban létezik. Tudod mit? Hiszek neked, ott tuti nincsen másik kávézó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!