Pepsivel vagy Coca cola-val érdemes szerződni?
Nekem a kóla heti 20 ezeres rendelésnél oda adott egy 1 milliós hűtőt, a legújabb, legcsilivilibbet, meg egy komplett terasz szettet, olyan 700 ezer értékbe.
Hogy utána elmentem és a legtöbb cumót olcsóbban szereztem be az más téma, de heti 20 ezerért rendeltem.
2-es vagyok.
Ha csak kiszállítással foglalkoztok, elég kérni egy hűtőt és hali. Érdemes körülnézni, mert sokszor a nagykerek olcsóbban adják az üdítőket mint a gyártó maga, de azért tőlük is rendeljetek, hogy azért mégis.
Coca kicsit szigorúbb a hűtőkkel, nekünk egy nagy kétajtós hűtőnk volt, meg egy kicsi, a kicsiben mindenféle dolgot tároltunk, a Cocánál meg úgy kellett könyörögni, mert hogy "mérnemelég az egy, meg csak csak a mi termékünk lehet benne", Pepsiseket meg pont nem érdekelte.
Nekünk rengeteg mindent csináltak, a menütáblákat, kaptam kültéri terasz szettet, marketing anyagokat, a külső táblát, étlapot, kötények, pólók, hordó, stb.. Nekik ez aprópénz, ha rajta van a logójuk már jó.
Üzletkötő függvénye, de amúgy meg mindent ki kell és ki lehet tőlük bulizni. Mondjuk az egyik válaszadónál nem értem hogy hagyták ott a hűtőt, mert nálunk nagyon szigorúak a hűtőkkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!