Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 1 Euros bolt vs. Mini ABC,...

1 Euros bolt vs. Mini ABC, mit nyítnál? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Üdv.

Egyik dunántúli nagyváros rehabilitálás alatt álló övezetében (brazil tezsvirek kidozerólása, helyére új építésú társasházak) szeretnék üzlethelyiséget vásárolni 30 nm körül. Enyit enged meg a keret a rehabilitáció kb 50%-on áll, tehát a testvérek fele már elment a másik fele elmenőben, már sok az új, normál lakó, de mégse belváros, hanem inkbb belváros közeli, lakó terület, átlagos autóforgalommal. A kérdés nagyon egyszerű, család egyik fele azt mondja hogy legyen Mini ABC (non-stop esélytelen), család másik fele azt mondja csináljunk belőle 1 eurós boltot.

Azért irtam le ilyen konkrétan hogy ne kelljen a szempontokat találgatni.

Melyik legyen szerintetek?

2010. jún. 4. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyik se. Nyiss kocsmát. Az mindig megy. Ha brazilok is vannak, akkor nem árt egy kidobó is, de megtérül.
2010. jún. 4. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Társasházak közelében szerintem mini abc lesz a nyerő de olyan résszel ahol lehet kapni dohányárut és szeszes italt is!

Így garantáltan lesz forgalom!

Társasházak közelében 1€ bolttal mit kezdenél?

Szerinted mi fordul elő a való életben többször?

- Leugrok a közeli mini abcbe mert közel van és olcsó meg kell venni ezt azt...

Vagy

- Leugrok a sarki 1€ boltba mert kell 1 gagyi légycsapó.

Szerintem mini abc italbolt részleggel bővítve!

Ha bejön meg küldhetsz nyugodtan a bevételből:D

2010. jún. 5. 01:22
 3/6 anonim válasza:

Én is a Mini ABC-re szavazok, viszont az alkohollal vigyázzatok! Persze az alkohol meg a dohány fogja hozni valószínűleg a nagy pénzt, tehát feltétlenül szükséges, viszont szigorúan tiltani kell azt, hogy az üzlet közelében fogyasszák el az alkoholt!

Még egyetemista koromban rendszeren dolgoztam hétvégenként egy mini ABC-ben egy lakótelepen. Igaz, ennek már vagy 15 éve, de nem hiszem, hogy azóta megváltozott volna a törvény. Nos, ezt a helyet anno majdnem bezáratták, mert a kedves lakók oda jártak piát venni, pedig nem is ott itták meg, hanem egy közeli parkban! Viszont én is tanúsíthatom azt, hogy ha sokan összejöttek, akkor a részeg dajdajozás nagyon zavaró volt. :)

2010. jún. 5. 06:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Az első válaszra, nem véletlenül lett feldobva két opció hogy mini abc, vagy 1 eurós. Tegnap végig olvastam az összes vállalkozással üzletnyitással kapcsolatos itt fellelhető kérdést, és látom hogy itt sokan kocsma fixáltságban vannak, mert 25 éve mást se hallani csak mint hogy kocsma a jó üzlet.

Talán ha a saját kertem végében az utcafronti garázsról lenne szó még megfontolnám, de mint írtam új építésű társasház földszintján van az üzlethelyiség, nem hiszem hogy a frissházas irodai dolgozók betérnének egy kisfröccsre és még mellette dobálnának a gépbe. Ha meg mégis bevonzaná a lecsúszottabb rétegeket a kocsma közeli helyekről, akkor pont az új épít5ésűben lakók tennék meg az első lépést hogy bármi áron de bezárassák, s joggal.

Ha nyitnék is akkor sem kocsmát hanem ebédlőt, főzelék bárt, de azt sem itt hanem beljebb a városban, kocsmát meg két fokkal rosszabb környéken, tehát nyisson kocsmát, akinek Imre az anyja.

A másik két válaszadónak köszönöm, de többet is várok. Már csak a vita kedvéért remélem szavaz valaki az 1 eurósra is, abból is van, aki nem hogy megél de az egész családja vígan és jut mindenre amire sokaknak nem.

2010. jún. 5. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem nem szimpi az 1 eurós bolt mert semmi sem 1 euro ott, szóval átverve érzem magam. na jó ezt még a 100ft-os esetében láttam, de az 1 eurós is ilyen, nem?
2010. júl. 12. 01:06
 6/6 anonim válasza:

Szia.

Én is hasonló dilemmában vagyok, remélem, hogy neked már sikerült döntened.

Kíváncsi lennék a tapasztalatodra, döntésed okára, stb.

Én egy Budapesti panelrengetegben szeretnék üzletet nyitni.

Nincs a környéken eurós bolt, így szerintem jó választás lenne.

Várom válaszod.

Illetve ha valaki másnak van véleménye, akkor azt is szívesen elolvasnám.

2011. júl. 10. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!