Nem áfakörös egyéni vállalkozóként árukészletet szeretnék vásárolni eBay-en, hogy megy ez?
1. Eu-n belül így is úgyis nettón szerzed be.
2. Nem vonatkozik Rád a magánszemélyi mentesség, mert üzletszerűen végzed
3. Épp emiatt nem árt egy epori/vámtariszaám sem, ha tenegerentúlról is akarsz beszerezni cuccokat.
4.ebayen ugyan nem vettem anno, csak b2b export-import oldalon , majd utána közvetlen a master distributoroktól bt-ként, de ott is volt hogy ilyen invoice slip szerű dologgal akarták kiszúrni az ember szemét.Ez esetben a másik oldalról meg biztos a könyvelő tette volna azt, vagy a vámkezelő, akiknek meg alapból kell vám előtt küldened tételes listát is meg a számlát is, hogy egyezzen a csomag tartalmával.
Nem tudom pontosan miket is akarsz rendelni, de jó eséllyel azt egy free shippinges ahogy írtad magánszemély is meg tudja tenni magának ( és nem lesz véletlen ha pl. hardveraprón meg hirdetőként látod viszont ) és Neked még az árrésből a vállalkozást is fent kéne tudni tartani. Ez a módszer, meg ennek a továbbfejlesztett változata a dropshipment, kb 10 éve volt még innovatív megoldás,én pl. 6 évvel ezelőtt adtam el 1 Ft-ért az ilyen cégemet, igaz mai napig termel éves 8-10 millió bevételt, de az árrés elenyésző.Másodállásban maximum még megérheti egy havi pár tízezres pluszokért.
Az egyik ilyen EU partnerem már az országunkba sem szállít, hasonló okok miatt. A másikat meg egy hazai cég kizárólagossággal képviseli itthon, mint importőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!