Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mikor veszel fel új embert?

Mikor veszel fel új embert?

Figyelt kérdés

Mikor szokott felmerülni hogy új embert kéne felvenni a céghez? Mi az a pont amikor már főnökként úgy érzed hogy az alkalmazottjaid kevesen vannak ahhoz hogy azt a munkát elvégezzék?

(Bár kizártnak tartom hogy ezen az oldalon akár egyetlen egy választ is kapnák ténylegesen egy kisvállalkozás vezetőjétől)

2017. dec. 19. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Jól érzed...
2017. dec. 19. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
27%

Most épp két üzletbe január 1--től terveztem de csak az egyik telephelyre sikerült megfelelőt találnom.

Jellemzően én jaratom be magam az új telephelyeket és miután kialakult a végleges kínálat és keresleti igény egyensúlya, hatékony nyitvatartás, napi forgalom, stb ahhoz szervezem a hr-t. És én megyek a következőre .

Igy nem áll fent, hogy olyat várjak el az alkalmazottól ami irreális és a vendégkör is szívesebben visszatérő oda ahol személyes , közvetlen stílusú kontaktussal bír a tulajjal is, mégha utána más is a kiszolgáló épp, de tisztába van azzal, hogy annak a "kiszolgálónak" a főnöke mit vár el standardként.

2017. dec. 19. 16:59
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

" Jól érzed..."

Miért a vállalkozók nem emberek, nem gyakoriznak, nem interneteznek, nem is emberek?

Nem ráérzés kérdése, nekem idén 30%-al nőtt a megrendelések száma, felvettem annyi embert pluszba (négyet összesen) hogy kielégíthető legyen az igény. Ha visszaesik jövőre a termelés akkor kirúgok embereket, ilyen egyszerű.

2017. dec. 19. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

Akkor, ha a tobb embert tobb profitot tud termelni.

Elofordulhar, hogy nem tudom kiszolgalni a megrendeleseket a meglevo munkaerovel de annyival nem tobb a meli, hogy +1 embert megerje felvenni.

2017. dec. 19. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
2: ÉS mi a profil?
2017. dec. 19. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Vendéglátó egységek.
2017. dec. 19. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!