Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Főállású e. v. vagyok. A...

Főállású e. v. vagyok. A betegségem miatt tp. Papírt kaptam. A XIII. Pap Károly u 4-6. sz. Alatt tudom csak intézni az ügyem vagy Zuglóban, a Pétervárad u. -ban lévő hivatalban is intézhetem?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen.
2017. dec. 16. 00:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Szükséges valamilyen nyomtatványt kitöltenem vagy csak beállítok a Teve u-ba (vagy Zuglóba), viszem a tp papíromat, irataimat és nincs másra szükség? Köszönöm.
2017. dec. 16. 00:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó vicc...

Regisztráció papíralapon (ennek a feldolgozása Bp-n hetek, van, aki hónapok óta vár), majd ennek feldolgozása után igénybejelentés ügyfélkapun.

2017. dec. 16. 06:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az, hogy valaki valamit nem tud és segítséget kér, az miért lenne vicc?

Ezt a regisztrációs lapot honnan szerezhetem be? Aztán az ügyfélkapun intézem tovább és odaszkennelem a tp. /kórházi papírt?

Köszönöm a segítséget.

2017. dec. 16. 09:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezen kívül ennek a nyomtatványnak mi a neve?
2017. dec. 16. 10:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért vicc, mert minkmum elvárható hogy ha már ebből élsz, könyvelőre sajnálod a pénzt, legakább te magad kövrsd a változádokat. Szaklapok, kamara, bármi. Egy éve tudni lehet, hogy júli 1-től kötelező.

Ráadásul aki a google-t sem tudja használni, annak pláne elkelne a szakember. De a te döntésed, hogy erre nem áldozol...

2017. dec. 16. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Látom, Te olyan megmondó ember vagy és nem segítő. Kiélvezted magad vagy még folytatnád ezt lekezelő stílust?

Könyvelőt váltottam, mert nem értette a szakmáját és veszítettem miatta. Amíg nincs más, addig szükséges az infó és most, mert most aktuális.

Ki kért meg rá, hogy ítélkezz és feltételezz olyan dolgot, amiről halvány fogalmad sincs?

Mi kötelező? Látom, fukar módjával bánsz a szavakkal is. KATA-snak is kötelező? Mi kötelező? Nem is hallottam ilyenről. Csak a régi könyvelőm mondta ezt is, de ez sem volt igaz.

A google-ban 3-féle különböző infót is találtam, így nem tudom, melyiket vegyem alapul.

A kioktatásodra nincs szükségem! Kiegyensúlyozottabb életet kívánok neked!

Látom, sok lehet a feszkó benned! Relaxot javaslok és megtanulni azt, ha nem akarsz segíteni, akkor legalább ne okozz feszültséget másnak, mert tudod, ez bántó.

Hálás lennék annak, aki tényleg leírná egy mondatban és érthetően, mit csináljak és köszönöm.

2017. dec. 16. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!