Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi egy biobolt havi kiadása?

Mennyi egy biobolt havi kiadása?

Figyelt kérdés
Egy iskolai(7.es vagyok) feladat, hogy csinaljunk sajat képzeletbeli vállalkozást. Mi a biobolt mellett döntöttünk, és az én feladatom, hogy írjam meg, hogy mennyi lenne a kezdeti és azután a havi kiadások. Akinem van bioboltja, az tudna esetleg nekem akár üzenetben ezekre válaszolni kérlek. Mennyibe kerülnek kezdetben a pultok, polcok, hűtő és egyéb berendezési tárgyak kb? Havonta mennyit kell fizetni a beszállítóknak azokért az árukért amiket majd később eladok? Ha nyáron gyümölcsidőszakban hazai termelőktől friss gyümölcsöt szeretnék venni, hogy majd eladjam az havonta kb. mennyi költség?

2017. dec. 14. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Értelmetlen a kérdésed, ebből megint az lesz mint az eddigi kamuházijaidnál, hogy felidegesíted magad és a végén beírod, 2 perccel később, hogy már megcsináltad!

Próbálj meg egy kicsit több energiát befektetni legközelebb a kérdéseidbe, hogy lehessen mire válaszolni :)

Havi kiadásod sok tényező függvénye, mivel fantáziaboltról van szó bármennyi lehet, ennek tényében szűkítsed a végtelen mezőt és próbálj egy hihető dolgot megálmodni. Mondok 1 példát bérelsz Pesten 10 000m2-nyi csarnokot havi 30 000 000Ft-ért + 5 000 000Ft rezsiért, vagy bérelsz 11 m2-ert totál 80e Ft-ért...

Ennek tényében a 80e és 35m Ft között bármely összeg a helyes válasz, tehát bármit beírhatsz a képzeletbeli költségedhez. ---VS--- kijelented, itt és itt van a hely, ennyi és ennyi m2, az elektromos/víz/gáz fogyasztás havonta ennyi... Így már eltudsz indulni, de ne én legyek aki a kamu házid megcsinálja, dolgozz meg a fantázia kettesedért te büdös, kamus, láma, sneci :)

2017. dec. 15. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Hol van ez az iskola? Szinte hihetetlen, mert az iskolákban (általánostól az egyetemig) az alkalmazotti mókuskerékre készítik fel a gyerekeket, nem nagyon hallottam még olyat, hogy vállalkozással kapcsolatos iránymutatás lenne.
2017. dec. 16. 06:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Budapesten, Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium. Miért lenne nekem jó ha kamuznék? Hasznom semmi nem lenne belőle. Nektek ezekből az üzenetekből pedig kb.annyi, hogy nem esik valami jól, hogy látatlanba ilyeneket írtok.
2017. dec. 16. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
32571498,16 Ft+ Áfa
2017. dec. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!