Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ti megvennetek ezt az ipari...

Ti megvennetek ezt az ipari ingatlant?

Figyelt kérdés
Eladóvá vált Miskolcon az Andrássy Gyula út 36.-ban található volt művelődési központ.Most iskolaként működik meg egy két bérlővel.Azt írja hogy bármive használható.3700 négyszermeter majdnem Miskolc szívében.Szerintetek mennyire érne meg megvásárolni?Ti megvennetek? És ha igen mit csinálnatok ott ?

2017. dec. 14. 13:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Állapot, fenntartási ktg?

Ettől függ.

2017. dec. 16. 06:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem venném meg. Ennyi pénzért vannak jóval jövedelmezőbb ingatlanok is.Amúgy azt csinálnám benne, ami eddig is volt. Rendezvényeket, koncerteket, előadásokat szerveznék, kereskedelmi egységeket kiadnám, az iskola részét meg tanfolyamokhoz adnám bérbe.Teljesen mással foglalkozni nem igazán érné meg, az átalakítás hatalmas költségei miatt.Bár lehet így is elég sokba kerülne rendbe szedni, kicsit felújítani, kicsinosítani. De nem venném meg, mert hatalmas pénznyelő lenne egy ilyen hatalmas épület, és ha hozna is hasznot, csak nagyon sokára hozná vissza a befektetett összeget.
2017. dec. 16. 17:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem, kétlem, hogy Miskolcon megérné befektetni sok száz millió Ft-ot. Ekkora erővel borsodi zsákfalvakat is felvásárolhatsz.
2017. dec. 17. 02:29
 14/18 anonim ***** válasza:

A kérdéssel csak az a baj, hogy egy olyan dolgot kérdez a kérdező, amiért sok embernek szoktak nem kevés pénzt fizetni.

Kellene tudni mit akarsz oda, azt meg kell tervezni, kellenek hatástanulmányok ami alapján kimutatható hogy megtérül e a projekt és mennyi idő mire megtérül. Kellene több milliárd forint a beruházáshoz, amit valamiből finanszíroznod kell, ha más nem akkor banktól kell kérned. 3-4 milliárddal még lehet alá is lőtt az előttem válaszoló. Már maga a fenntartása milliókba kerülne havonta.

Persze lehet átalakítás nélkül is kiadni, csak azzal nem vagy előbbre, maximum arra jó hogy talán ne legyen veszteséges.

2017. dec. 17. 09:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Megnéztem.

Ez nagyon messze van az ipari ingatlantól. Öreg, de betonból készült.

Viszont nem ér 200 milliót, nagyon max 50 milliót. Utána még rá kell költeni 100-120, hogy valami értelmes legyen belőle.

2017. dec. 17. 15:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is megnéztem, de a 195-200 millió reális szerintem.

[link]

[link]

[link]

2017. dec. 17. 17:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Hogy mi a reális azt hagyjuk.

Amint láthatod teljes elektromos hálózat csere kéne, szerintem még aluminiumból vannak a kábelek.

Legtöbb cucc itt tűzifa kategória.

Utána be kell szigeteleni, és utána ki lehet találni mit lehet itt csinálni.

Én elhiszem, hogy a tulajdonos ennyire taksálja, de ez jelenleg 4 fal, meg egy lapostető.

Ami benne van, semmit se ér.

Pesten meglepődnél mennyivel nagyobb dolgokat tudsz venni, ami tényleg nagy és ipari is.

Ingatlan.com-n elég komoly dolgok vannak fent 150-200 milláért.

Ez 50-nél akkor se ér többet ha a feje tetjére áll, ráadásul Miskolc, így inkább 35-40 a reális.

Itt a link. Ennyiből Pesten nagyobbat, jobbat:

[link]

2017. dec. 17. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem, mert Miskolcon nincs olyan fizetés képes réteg akire fellehetne építeni egy ilyen volumenű vállalkozást úgy, hogy az hosszútávon profitibilis legyen. Folyamatosan vándorolnak el onnan a fiatal, képzett emberek Budapestre vagy Nyugat Magyarországra és persze külföldre.
2017. dec. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!