Ti megvennetek ezt az ipari ingatlant?
Állapot, fenntartási ktg?
Ettől függ.
A kérdéssel csak az a baj, hogy egy olyan dolgot kérdez a kérdező, amiért sok embernek szoktak nem kevés pénzt fizetni.
Kellene tudni mit akarsz oda, azt meg kell tervezni, kellenek hatástanulmányok ami alapján kimutatható hogy megtérül e a projekt és mennyi idő mire megtérül. Kellene több milliárd forint a beruházáshoz, amit valamiből finanszíroznod kell, ha más nem akkor banktól kell kérned. 3-4 milliárddal még lehet alá is lőtt az előttem válaszoló. Már maga a fenntartása milliókba kerülne havonta.
Persze lehet átalakítás nélkül is kiadni, csak azzal nem vagy előbbre, maximum arra jó hogy talán ne legyen veszteséges.
Megnéztem.
Ez nagyon messze van az ipari ingatlantól. Öreg, de betonból készült.
Viszont nem ér 200 milliót, nagyon max 50 milliót. Utána még rá kell költeni 100-120, hogy valami értelmes legyen belőle.
Hogy mi a reális azt hagyjuk.
Amint láthatod teljes elektromos hálózat csere kéne, szerintem még aluminiumból vannak a kábelek.
Legtöbb cucc itt tűzifa kategória.
Utána be kell szigeteleni, és utána ki lehet találni mit lehet itt csinálni.
Én elhiszem, hogy a tulajdonos ennyire taksálja, de ez jelenleg 4 fal, meg egy lapostető.
Ami benne van, semmit se ér.
Pesten meglepődnél mennyivel nagyobb dolgokat tudsz venni, ami tényleg nagy és ipari is.
Ingatlan.com-n elég komoly dolgok vannak fent 150-200 milláért.
Ez 50-nél akkor se ér többet ha a feje tetjére áll, ráadásul Miskolc, így inkább 35-40 a reális.
Itt a link. Ennyiből Pesten nagyobbat, jobbat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!