Ha a törökök idejöhetnek éttermet üzemeltetni, a magyarok miért nem nyitnak Gulyás büfét Törökországban?
1. a magyar konyha nem jobb mint a török, nézőpont kérdése.
2. a magyarok nem olyan élelmesek mint az ilyen déli/keleti emberkék (nézd meg kiknek van éttermük szinte a világ minden országában: arabok, törökök, olaszok, kínaiak, indiaiak)
3. honnan veszed, hogy nincs Törökországban magyar étterem? Gondolom nem egy van...
Ivazív? Miattuk? Nem miattuk, hanem a befogadó ország miatt... én simán korlátoznám itthon a kínai és török büféket, túl sok lett belőlük.
1-es voltam.
#3-as: "én simán korlátoznám itthon a kínai és török büféket, túl sok lett belőlük."
Miért gondolod, hogy neked kéne megmondani, hogy túl sok-e van belőlük?
Ameddig megélnek belőle, addig láthatóan van igény rájuk az ottaniaknak, és hagyj döntsék már el az emberek szabadon, hogy mit szeretnének enni (ameddig a kötelező, törvényileg előírt egészségügyi és egyéb szabályokat betartják).
Azon meg bőven lehet vitatkozni, hogy vajon a magyar vagy a török konyha jobb-e...
A magyar konyha a "nehéz" ételekre szakosodott, a törökök meg a könnyű kajákat szeretik. A magyar konyhában sok a disznó hús, próbálj meg disznóhúst rájuk sózni.
Egy kemencés lángosos büfét érdemes lenne náluk is nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!