Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Menyasszonyi ruha szalon név...

Menyasszonyi ruha szalon név ötletek?

Figyelt kérdés
Várom az ötleteket! Szalont szeretnék nyitni!

2017. nov. 19. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha nyitni akarsz akkor legyen már annyi kreativitás benned, hogy te találod ki.. A berendezést is neked kell majd kitalálni.
2017. nov. 19. 22:17
 2/9 anonim válasza:
100%

Félek hogy telített a piac, nem? De nem szeretném elvenni a kedvedet! Találj egy piaci rést, és csap le rá a kategórián belül. Csak egy jó tanács, mint vállalkozó a vállalkozónak: marketing,marketing,marketing. Így tudsz csak hosszútávon fennmaradni. A magyar vállalkozások nagyon keveset, illetve egyáltalán nem költenek erre, pedig nagyon fontos.

Az üzlet neve pedig legyen elegáns, de ne valami csiricsáré, egy esküvőhöz illő. De így látatlanban, nem tudunk segíteni, mivel nem tudjuk a te igényeidet.

28/F

2017. nov. 19. 22:44
 3/9 anonim válasza:
52%
Válás Előtti Költőhely?
2017. nov. 19. 22:59
 4/9 anonim válasza:
58%
Brideline
2017. nov. 19. 23:07
 5/9 anonim válasza:
26%

Huhú, nekem van több ötletem:)

Hirtelen, ami eszembe jutott:

A keresztneved+esküvői ruha szalon

Vagy mondjuk valami gyönyörű

Százszorszép esküvői ruha szalon

Pántlika, Öröklét, Legszebb nap esküvői ruha szalon, Vénusz (vagy Venus), Aranygyűrű, Aranyrózsa, Nagy Igen, Párizs esküvői ruha szalon

Remélem kicsit beindîtottam a fantáziádat, sok sikert az új projekthez!

2017. nov. 19. 23:41
 6/9 anonim válasza:
100%
Orchidea esküvői ruhaszalon ☺
2017. nov. 20. 07:38
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Temetést Is Vállalunk Esküvői Ruhaszalon.
2017. nov. 20. 09:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A Pántlikát kapásból pálinkának olvastam, mert ma már elég ritka szó :D Nekem a virágnevek tetszenek, bár az igaz, hogy valószínűleg ötezer Jázmin vagy Viola szalon van már.
2017. nov. 23. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Kolibri esküvői szalon?😊
2017. nov. 23. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!