Gyógy- és fűszernövény termesztésével megélhetési szempontból érdemes foglalkozni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 12:30
1/4 anonim válasza:
Áfonya és akác után a fűszernövény a nap ötlete?
2/4 A kérdező kommentje:
Azt az áfonyást én is olvastam, de szerintem összekeversz vele. Nem nap ötletének szántam csak simán érdeklődök, hogy érdemes-e vele foglalkozni, pár éve mikor más szakon voltam utolsó éves, ezt épp akkor indították be, volt is rá jelentkező elég szép számmal.
2017. okt. 26. 14:04
3/4 anonim válasza:
Az erdemes-e kerdere nehez válaszolni. Sok kutatást igényel a dolog.
Ezer adat es Info kell hozza. Amiket csak te tudsz illetve te tudsz összeszedni.
Emberekkel beszelni kell rola, hozzaertokkel.
Utana uzletiterv írás.
Pályázat es/vagy forraskutatas.
Persze No.1: Szereted-e? Ha nem, akkor pénzért leszel a sajat rabszolgád(vállalkozó) azert meg minek?
4/4 anonim válasza:
"Szereted-e? Ha nem, akkor pénzért leszel a sajat rabszolgád(vállalkozó) azert meg minek?"
Ez egyártalán nem egy vállalkozó dolog, felmérések alapján a vállalkozók a legboldogabb emberek (persze nem azok akik csak fél évig voltak, mert becsődölt a bizniszük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!