Hát,ahogy én utána olvastam ebben a témában,mindenképp egy ügyvédi irodához kell fordulni.Gondolom részletesen elmagyaráz mindent illetve tanácsokat fog adni.
2017. okt. 21. 09:53
2/8 A kérdező kommentje:
Ügyvéd miben tudna segíteni?
Vagy egyáltalán mi köze van ehez?
2017. okt. 21. 10:30
3/8 anonim válasza:
Nos.Ügyvédi irodában a jogászok fognak tudni segíteni.Előző válaszból lemaradt.Segít megfelelő bankszámlát nyitni,esetleges kapcsolatokat felsorolni....stb.De ő biztos többet tud mondani ez ügyben.
2017. okt. 21. 13:53
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg tudsz valamit az állami visszanem térítendő finanszírozásról mondani?
Megkeresnek majd egy ügyvédi irodát.
2017. okt. 21. 20:02
5/8 veterán vas válasza:
Nagyon komoly összeköttetésekkel lehetséges olyan támogatás, hogy ha elindítasz egy a beruházást pl. 10.millióval, és megtámogatnak 5. millióval.
/leginkább ez is csak valamilyen pályázat megnyerése után/
Na de olyan, hogy csak terveid vannak de semmi pénzed...... :(
Szóba sem állnak veled.
2017. okt. 21. 20:16
6/8 anonim válasza:
Nem értem. Egy vállalkozás indításához mi köze ügyvédnek? Vagy egyéni vállalkozóiba csinálod, vagy gazdasági társaságként amit ajánl a könyvelő. Ügyvédnél max.hitelesíti az alapító okiratot. Ennyi.
2017. okt. 22. 10:53
7/8 anonim válasza:
Cégtámogatáshoz pályázatíró kell, könyvelőtársaságok is foglalkoznak ilyennel. Induló vállalkozás nem jogosult ilyenre úgy tudom. Lezárt két nyereséges év kell hozzá azt hiszem.
2017. okt. 22. 10:55
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm akkor valami mást kell kitalálni !!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!