Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért nem találok társat...

Miért nem találok társat akivel megvalósíthatok egy vállalkozást?

Figyelt kérdés
Bárkinek elmondom az ötleteimet vagy kinevet vagy nem is érdekli az ötlet. Nincs olyan ismerősöm akivel tudnánk ötletelni és azt mondanánk oké csináljuk meg bármi lesz belőle csináljuk meg mert ugyebár ha elégszer próbálkozunk biztos találunk egy olyan módszert amire vállalkozást lehet alapítani. De nem találok ilyen embert.
2017. okt. 20. 08:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Esetleg egy weboldal ahol hasonló gondolkodású emberek (befektetők, vállalkozók és vállalkozni vágyók) találhatnak egymásra? Ezzel partnereket találva új illetve jobb sikeresebb vállalkozásokat hozhatnánk létre.
2017. okt. 20. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Remek, tehát összegezve:

-nincsen pénzed, de azért egy ollót és használt borotvát beinvesztálnád egy fodrászszalon létrehozásába, a társad meg oldja meg az összes többi dolgot :)

-nincsen ötleted sem, ezt is a társadtól várnád teljes megvalósítással egybekötve, lehetőleg ingyen

Kérdések:

Miért lenne rád szükség a vállalkozásban?

Te mivel tudnál hozzájárulni bármihez a markod tartásán kívül?

Miért érné ez meg rajtad kívül bárkinek?

Milyen idős vagy? (Stílus, ötletelésed, megnyilvánulásod és életszemléleted alapján, max. 14-nek tippellek!)

2017. okt. 21. 07:52
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
50-en nyomták a piros pacsit arra, hogy én nem társulnék veled, ezek szerint kb. 50-en rástartoltak a hatalmas lehetőségre :)
2017. okt. 21. 13:04
 14/15 A kérdező kommentje:
A markom tartásán kívül? Mikor ebben az évben én kerestem a legtöbbet azok közül akikkel társulnék? Ember én legalább nem csak várok a lehetőségre és nem csak várok rá én legalább próbálok tenni érte és próbálom húzni felfele a környezetem hogy nehogy már beletörődjenek abba hogy 100-150 ezer forintért robotoljanak. .
2017. okt. 21. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:
31%

Hagyd őket, látod, hogy már a puszta ötletelésre is elindul a rosszindulat-henger.

Szóval itt nem találsz ilyet, az biztos. Nekem elmondhatod az ötleteidet privátban, de nem hiszem, hogy társulni fogok, mert hajtom a magam biszniszeit, és épp elég dolgom van e téren. Tanácsot sem biztos, hogy tudok adni, de hátha igen.

2017. okt. 21. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!