(Zsú) Vásárolt már valaki vállalkozóként a Zentrada Eu. Nagyker. Piactéren? Hogyan működik? Mi az ami eladható viszonylag jó haszonnal? Milyen minőségűek a termékek, árban tényleg olcsónak mondhatók? Üzletbővítésre készülök.
Zentrandárra kell cég, EU-s adószám, aztán felhívod őket kiküldik a nyomtatványt kitöltöd, elküldöd.
Minden fent van a honlapon.
Én pár éve befürödtem velük. A termékek nagy része silány minőségű, ha egyáltalán épségben megérkezik. Ha kifogásolod a minőséget, vagy valami (optikai) hibás, sérült, nem kapod vissza a teljes összeget, mondván, azt még el tudod adni....visszaküldési lehetőség sincs. Inkább úgy néz ki, hogy te vagy a weboldalért, nem a weboldal van érted. Felettes,ügyfélszolgálat-vezető nincs, akihez fordulni tudtam volna. Utánvét nincs, csak előrefizetés, mondván, majd ők vigyáznak a pénzemre, amíg meg nem érkezik az áru... hát kösz.
Kisvárosban élek, több kereskedő is hasonlókról számolt be. Nem tudom, azóta változott-e valami, de inkább lutri, hogy nálad minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!