Hogyan indítsunk online vállalkozást?
"Külföldre kellett költöznünk a férjemmel , itt kapott állást."
Az mit jelent, hogy itt kapott állást? Magyarországon?
Vagy külföldön?
nekem pl. fogalmam sincs, hogy mit csinál egy életvezetési tanácsadó, ilymódon az sem tudatosul bennem, hogy szükségem lenne rá.
Szóval én alapvetően csinálnék egy honlapot, ahol valamennyit ingyen megosztanék a tudományomból, hogy lássa a nép, hogy mi ez az egész. Aztán csinálnék olyan fizetős anyagokat, amik letöllthetőek. És a csúcs termék lenne a szeélyes konzultáció.
Egyrészt szükséges az egészet kereső-optimalizálni, akkor legalább aki ilyen szolgálltatást keres, az megtalál. Hirdetni online csatornákon nagyon drága lenne, hiszen nem tömegeket akarsz elérni. Én keresnék olyan vállalkozókat, akiknek az ügyfélköre hasonló, de nem konkurens (mint pl. a fodrásznak a kozmetikus), és egyelőre jutalékot adnék, ha küld ügyfelet. Később akár oda-vissza ajánlás révén ez ingyenes is lehet, de amíg neked ninenek ügyfeleid, addig ez csak pénzért fog működni.
Oké, csak számomra még az sem világos, hol akarna hirdetni? Mert ugye, ha Magyarországon, magyar nyelven, akkor a személyes konzultáció nem működik Olaszországból.
Szóval ezért nem írtam még semmit (1. vagyok)
Amúgy az ötleteid jók voltak, xswerdy, nyugodtan kérhetsz érte pénzt is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!