Szerintetek mi az, amit megéri árulni?
Van egy eleg jo helyen levo uzlethelysegem, ami most gyerekruha uzletkent uzemel. De nem igazan jottek be a szamitasaim, szoval gondolkodom, hogy masba fogok, mast arusitok.
Az uzlethelyseg eleg pici, es tudom, hogy barmit nem nyithatok csak ugy. De hatha van valakinke valami otlete/tapasztalata.
Koszonom!
És ha most én azt mondom, nyiss egy játékboltot, akkor azt fogod csinálni?
Bocs, de egy üzlet megnyitásához/működtetéséhez először is tudni kéne, hol van az üzlet, mekkora a település, forgalmas hely vagy kieső utca, milyen boltok vannak a településen, milyen termék árusításához értesz (pl hiába írom, hogy árulj számítógépeket, ha nem értesz hozzá.
Amúgy ma Magyarországon szinte semmilyen üzletet nem érdemes nyitni, mert a magas adóterhek miatt egyre másra mennek tönkre, valamint minden a netes vásárlásra helyeződik át.
Saját üzlethelyiség vagy bérelt?
Ha saját, akkor add ki bérbe. Legyen a bérlő baja, hogy mivel keresi meg a bérleti dijat. :D
Te vagy az, akinek havi 150-200 ezer ft jön be ruhából és a minap kérdeztél szintén itt a gyakorin?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Szerintem, ha a 2-300 ezer ft a nettó bevételed, akkor én a helyedben nem váltanék. Inkább tényleg megpróbálnám feltérképezni, mivel bővíthetném a profilomat. Vagy feltennék a netre is ruhákat, amiket elkülönítve tartanék.
Tudod mit?
Bármit, amit olcsón tudsz megvenni, drágán tudod eladni és nagy rá a kereslet.
Teljesen mindegy mi a termék, csak a fenti három szempontnak feleljen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!