Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell ahhoz hogy legyen egy...

Mi kell ahhoz hogy legyen egy kisboltom?

Figyelt kérdés
Tudjátok, olyan garázs bolt városon. Kell valamilyen végzettség? Nem én lennék a pult mögött. Engedélyek, stb?
2017. szept. 8. 14:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Most én is ezen szenvedek.Elsősorban pénz, kitartás, idő.

Nekem nagy része már magvan, de felsorolom: Erős elhatározás, kereskedelmi végzettség vagy ilyen végzettséggel rendelkező alkalmazott,vállalkozói igazolvány kiváltása, saját vagy bérelt helyiség, mely rendelkezik szakhatósági engedélyekkel, árukészlet, pénztárgép, polcok, pult, ha kell hűtők, árazógép, cégtábla, ha kell mérleg, és egy csomó apróság/ nyitva-zárva tábla, nyitvatartás tábla, panaszkönyv, számlatömb, tisztasági cuccok, betörésvédelem, stb./

2017. szept. 10. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!