Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van olyan cég aki pályázna EV...

Van olyan cég aki pályázna EV nevében informatikai fejlesztési támogatásra?

Figyelt kérdés

Aki levezényli az egészet egy bizonyos részesedésért, weboldal felújítás, áttervezés, keresőoptimalizálás és a pályázatot is megírja?

Van most ilyen pályázat?

2017. szept. 1. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, mit adsz te bele a dologba?
2017. szept. 1. 23:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Olvasd újra. A szó amit keresel az a pénz, "bizonyos részesedés".

Látom nem érted, kérlek hagy magyarázzam el a folyamatot.

Az unió vagy éppen Magyarország Kormánya, Minisztériuma, költségvetése megfinanszírozza a vállalkozásod IT fejlesztését, hogy versenyképesebbé tegyen téged, hogy még biztosabb legyen a vállalkozásod, több pénzt keress és fizess adót hosszú távon, valamint tartsd el magad a sikeres vállalkozásodból. Segít pénzzel, kvázi befektet abba, hogy szebb weblapod legyen, jobban megtaláljanak a weben, több bevételed legyen.

Olyan céget keresek, aki segít nem csak megpályázni egy ilyen akár uniós pályázatot, hanem mellette a remélhetőleg sikeresen elnyert pályázati pénzt el is költi komplett weboldal újratervezéssel, kivitelezéssel.

Az elnyert pályázati pénzből kifizetve a webdesignert, a SEO szakembert, a hoszting szolgáltatót, és persze magát a sikeres pályázat megírásáért, beadásáért és úgy cakk-pakk a kivitelezésért.

Én meg úgy jövök a képbe, hogy az én vállalkozásomat kell EU pénzből fejleszteni, az én nevemre kapom meg a pályázati pénzt.

Nekem nem a pénz kell, hogy megtartsam, hanem hogy fejlesszem a vállalkozás weboldalát, és ebből a pályázati pénzből kívánom finanszírozni. Remélem így érthető.

2017. szept. 2. 04:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Én értem az elképzelésedet, de igazából ez egy 2 lépcsős folyamat:

- az első, hogy megírják a pályázatot X ft-ért, aztán azt vagy megnyered vagy nem, de a pályázatírásért a pénzt előtte kérik (mivel, ha nem nyernél, akkor nekik nem éri meg, ingyen dolgoztak)

- a második: az elnyert pályázati pénzből fizeted a fent felsorolt informatikai dolgokat, szakembert.

Olyan cégről nem tudok, aki mindkettőt egyben megcsinálná - ráadásul belemegy abba, hogy az elnyert pályázati pénzből fizesd - de annak én is örülnék, ha jelentkezne ilyen :-)

2017. szept. 2. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha 2 héttel előbb írtad volna ki.

De Pest megyében most zárták le a pályázatokat. Ott 50 millió volt, de ez nem csak IT-ra, hanem bármire.

Ha vidéki vagy akkor van pályázati hitel, amit vissza kell fizetned, de ott nagyobb az összeg.

Csak akkor kell fizetni, ha megkapod.

2017. szept. 2. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!