Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Használt ruha boltból meg...

Használt ruha boltból meg lehet élni?

Figyelt kérdés
Hány db ruhát kell ahhoz értékesíteni hogy a bérleti díjra, bérre jusson na és persze hasznot is termeljen egy vidéki nagyvárosban?
2010. máj. 26. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:
sokat. egy egész boltra valót, amennyi befér szépen elrendezve. a baj nem itt volt pl. egyik ismerősömnél, hanem, hogy rendszeresen, kb. hetente, max kéthetente frissíteni is tudni kell, különben leáll a forgalom!!
2010. máj. 26. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy igazság az első hozzászólónál.

Egy dolog, hogy természetesen tele kell venni a helyet ruhákkal, de pont akikből megélnél, a hardcore turkászok, bizony kiszúrjak, ha nem frissitesz, nincsenek új cuccok, és akkor pont a legfontosabb réteg nem fog odajárni...

2010. máj. 26. 08:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is nagy turiba járó vagyok! A kérdésem az lenne kb mekkora mennyiségű ruhát lehet vagy kell értékesíteni ahhoz hogy haszon is legyen. (Bizonyos % eladhatatlan)
2010. máj. 26. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Már rengeteg turi van, 3-5 évvel ezelőtt érdemes volt elkezdeni, ma belevágni kockázatosabb!
2010. máj. 26. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért vagy lusta kiszámolni magad?

Mennyibe kerül neked 1 db ruha (átlagosan)? Mennyi hasznot akarsz rá tenni (amennyiért még megveszik)?

Ez a bevételi oldal.

Mennyiért tudnál helyet bérelni? Mennyibe kerül egy alkalmazott? Mennyibe kerülnek az engedélyek? Vannak-e egyéb költségek (benzin, külön adók..)?

Ez a kiadás oldal.

Oszd el a kiadásit a bevételivel és voilá, megvan hány db ruhát kell értékesiteni a 0-ás mérleghez. Ha úgy gondolod, többet is eladsz, szorozd be a darab számot a haszonnal és bumm, ennyit kaszáltál.

2010. máj. 26. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta:) Közgazdász vagyok, csak kíváncsi mások tapasztalatára. Épp ezért írtam erre a fórumra.
2010. máj. 28. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!