Hónapok óta nem működik a Rendelkezési Nyilvántartás miért?
Hogy lehet milliárdokból ilyen trehány munkát csinálni?
ez ment 1 hónapja is hogy be sem lehetett jelentkezni, most meg nem tudja aláírni a rendelkezést.
Miért ekkora xar a rendszer, hogy alapfunkciókat sem lehet elvégezni?
Tényleg ennyire képes ez a kormány? Ennyire képtelenek rendet tartani a közigazgatásban?
Hány milliárdot szórnak el erre?
Egyáltalán foglalkozik bárki a problémával?
A legprimitívebb weboldalon is előjön egy elnézést, hiba történt itt és itt jelezhet a webmesternek.
Van még szakember ebben az országban vagy már mindenkit elkergettek?
Esetleg jött a helyére derékrománkőműves 90-ben.
Na igen, rá nem gondoltam. Tuti ő fizette le az IT-seket.
Azonnali plakátkampányt és TV2ORIGO reklámcunamit elrendelni!
Kerül amibe kerül!
Rendelkezés érvényesítése!
Tájékoztatjuk, hogy a rendelkezése az ÁSZF-ben foglaltaknak megfelelően rögzítésre került, de annak hitelesítése rendszerhiba miatt meghiúsult.
Hitelesítés nélkül a rendelkezés érvénytelen. A főmenüben (későbbi bejelentkezést követően is) ismételten megpróbálhatja a hitelesítés elvégzését, vagy törölheti a rendelkezést.
Ezt nyomja a milliárdos rendszerük folyamatosan, reggel már jeleztem nekik, de a "kérjük türelmét" és "szólunk az informatikusoknak" óta semmi nem történt.
Nyaralnak?
Mert ma van az utolsó határidő, hogy kapcsolattartási elérhetőséget megadjak.
Köszönöm ennek a fantasztikus rendszernek, hogy NEM MŰKÖDIK!
10 millió ember nevében köszönöm!
tudsz olvasni?
kérlek olvas el újra te szerencsétlen.
hátha megtalálod a "reggel már jeleztem nekik" kulcsmondatot.
Na takarodj innen.
Te minek jöttél beugatni?
Én egy valós problémára hívtam fel a figyelmet, hogy a milliárdokból fejlesztett rendszer ami 10 millió embert kell kellene kiszolgálni nem működik, ráadásul törvényben meghatározott kötelességének nem tud megfelelni a szerencsétlen adófizető, mert egy hozzád hasonló szerencsétlen hülyegyerek nem végezte el tisztességesen a feladatát.
Valamint itt naplózom, mint digitális bizonyíték, hogy adott óra-perc -kor ez és ez a probléma adódott, hogy később egy peres eljárásban mint bizonyíték szerepeljen.
Na takarodó, mert lassan át kell állj a kora esti lefekvésre, jövő héten kezdődik pistike az általános iskolád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!