Ismertek olyan ceget akik kifejezetten helyi marketinggel foglalkozik?
Facebookon csinálsz egy oldalt megadod a bank számlaszámod, és fizetsz. Magyarul van leírva minden. Pár fénykép, napi posztok.
Ehhez nem kell egy embert havi 50 ezerért felvenni.
Szeretnék növekedni, és a minőségi munkáért fizetek amennyit megér.
Magamnak is meg tudnám csinálni igen...
Csak a Fb. Marketing egy szakmává nőtte ki magát. Tudnék én téglafalat is építeni, láttam hogy csinálják, csak valószínűleg összedőlne a 20. tégla után :)
Jaj már, persze, hogy vannak opciók, le is van írva. A marketingesek is onnan tanulják.
100-150 ezer ft 2 hónapig tud menni egy kampány, és csak ennyit kifizetnél egy cégnek.
Én egy hónap alatt elköltöttem 50 ezeret, és napi 40 vevőt hozott.
A helyi marketing is külön technikává nőtte ki magát. Ha rákeresel, hogy Lokális Marketing, már sok cikket találsz a témában.
Összefoglalva.
1. a Google Cégem eszközön kell regisztrálnod magad, hogy a Google-ben legyen ráhatásod a céged megjelenésére.
2. A Google-ben optimalizálnod kell helyi keresőoptimalizálással, hogy jó helyen jöjjél ki a keresőben.
3.Cégadatbázisokba sem árt bekerülni, mint az AranyOldalak
4. Közösségi felületeket is el kell látnod, a Facebook, Waze, Foursquire felületek már jól optimalizálhatóak lokális keresésekre.
5. Hirdethetszis helyi célzással akár az AdWords akár a Facebook felületein.
A lokális marketing egyre fejlődik, szóval érdemes követni pár blogot a témában.
Tehát vannak cégek akik ezzel foglalkoznak, de most nem neveznék meg egyet sem, keress rá a Lokális Online Marketing szóra a keresőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!