Fuvarosként hogyan tudnék több melót szerezni?
Van egy honlapom hirdetjuk facebookon, szórólapozunk jönnek is megbízások de nem elég milyen módon lehetne még több melót szerezni?
Vannak weboldalak ahová regisztrálhatok az ügyfelek értékelhetik a munkámat és leendő ügyfelek kérhetnek árajánlatot havi 2-4.000 forint az előfizetés érdemes lehet ilyen helyre előfizetni?
A tippeket előre is köszönöm!!
milyen fuvarozásról van szó?
én a helyedben olyan helyen hirdetnék, ahol a potenciális vevőim megfordulnak. ha pld. te költöztető vagy, akkor Facebookon albérletes és egyetemistáknak szóló csoportokba raknám ki a hirdetésem.
másik módszer a Google felülete, ebben nem vagyok jártas, de amennyire én tudom, pénz ellenében hirdethetsz ott megadott kulcsszavakra, tehát ha Józsi fuvart akar, és beírja a keresőbe, hogy "Budapest fuvarszolgálat" akkor a te honlapodat ki fogja dobni a Google az első találatok között.
fontos lehet még a te esetedben az ajánlás is, tehát a már elégedett ügyfelek ajánlhatnak ismerőseiknek, rokonaiknak, de ezt "csak" profi szolgáltatással tudod elérni.
de mondjuk ha egy kisebb városban dolgozol, akkor fontos lehet a konkurencia ismerete (ár, plusz szolgáltatások stb.), és ilyenkor lehet, hogy egy újsághirdetés is segíthet.
Úgy ha jól végzed a munkád, és korrekt vagy - ingatlannal dolgoztam (fát, szemetet, földet, építőanyagot, stb.) szállíttattam.
-Volt fuvaros aki a 2 T-s kocsijával csak 1 T súlyt vitt 6 ezerért - 1 * volt nálam.
-Volta aki nem tudott beállni (mert szűk volt a hely, és nem akart ba..kodni).
-És persze volt még rengeteg, aki nem késett, nem annyit kért, mint amiben megállapodtunk, nem ment terepre, türelmetlen volt...
Aztán végül egy 50 körüli UAZ-os vált be (tud vezetni, bárit, bárhova, bármikor, és korrekt áron dolgozik), ma már mindenhova őt hívom - úgy havi 10-20 fuvart bízok rá, és mindenkinek őt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!