Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozás ötlet? Hely, idő,...

Vállalkozás ötlet? Hely, idő, pénz van csak nem jön az ihlet.

Figyelt kérdés
Szeretnék valami vállalkozást nyitni, max. 2en dolgoznánk benne. Van egy üres kis épület padlással, pincével valahogyan hasznosítanánk esetleg, de más ötletet is szívesen fogadok. A kétkezi munkát sem vetem meg, nem meggazdagodni szeretnék, csak biztos jövedelmet, úgy hogy közben "magam ura" lehetek.
2017. aug. 12. 10:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%

Nekem szerencses szakmàm van szoftverfejlesztô vagyok,nàlunk milliomos simán lehetsz,mindenféle NAV balhé,cégbíróságra jàrkàlàs nélkül.

Piacképes szakma kell amit nagyon megfizetnek.

Nézd meg a Facebookos alkalmazottakat,parkolóban Audik,Porschék.

Vagy a mérnök sràc aki Volvo S90-essel csapatja,egész szépen megél.

Vàllalkozóként meg fizess mint a katonatiszt,ilyen adó ide fizess oda fizess,ezt kell fizetni azt kell fizetni.

Plusz ott nem sok esetben van lehetôséged elmenni nyaralni mert dolgozz,hogy a NAV-nak idõben fizess,talàn marad pénzed kajàra,nem,hogy nyaralni talàn elmenj.

Nàlunk programozóknàl arany élet van,kényelmes àllàs,nem kell kreatívkodni,hogy mibõl keress pénzt,nem kell céges f_szsàgokkal foglalkozz,kínlódjon vele a tulaj.

Én bemegyek napi 8-10 óràban letolok pàr meetinget,megcsinàlom a napi feladatokat,kódolok,akàr a cég küld tovàbbképzésekre.

Késõbb elõléphetek,de nekem este letelik a munkaidõm és fixen jön a lóvé minden hónap 10-én legkésõbb,hàlistennek szép összeg.

Vàllalkozóként meg reszkess a bevételért,örülj ha talpon marad a céged,imàdkozz,hogy legyen megrendelésed elég mert ha nem akkor éhen haltok.

Egy programozónàl ha nem tetszik tovàbblépsz mondjuk külföldre ott még több pénzt kapsz,és hamar vezetõ lehetsz.

2017. aug. 13. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy a magad ura,de nem kell.sz_pnod sem a sok problémàval.

Valaki nem is akar a maga ura lenni,bõven elég egy magas fizetés,amibõl telik mindenre.

Én szívesen tàncolok ahogy a màsik fütyül ha mellette megfizetnek.

2017. aug. 13. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

11:

Nem azt állítottam, hogy alkalmazottként nem lehet néhány milliót összegyűjteni és meggazdagodni, mert biztos van rá elvétve példa.

Viszont vállalkozóként sokkal nagyobb rá az esélyed.

Azért egy sima kis fejlesztő még a FB-nál sem rohangál Porschéval Magyarországon, ne szinezzünk már ennyire. Audival esetleg. De Audiból is van A1-es is, meg A8 W12 is.

Elárulom, te alkalmazottként ugyanúgy fizeted az adókat és a járulékokat, csak technikailag nem te, hanem a munkáltatód utalja a nav-nak, de a te pénzedből.

Viszont ha vállalkozóként keresel br 1M Ft-ot / hó, akkor mondjuk egy Kata adózással abból neked marad 950e.

Míg alkalmazottként a br 1M-ból jó ha hazaviszel 600e-t.

Pár dolgot azért tisztázzunk, cégbíróságra nem a vállalkozó jár, hanem jellemzően az ügyvéd, de ma már szinte minden elektronikusan történik.

Nav-ot meg intézi a könyvelő, ott is minden elektronikusan megy.

2017. aug. 13. 18:00
 14/14 anonim válasza:
Ha érdekel a marketing, akkor egyéni vállalkozóként csatlakozhatsz a céghez, amelynek dolgozom. A termék adott, a háttér adott, neked a marketing részén kell dolgoznod, akár csak otthonról. A munka arányában jár a jövedelem is. Írok privátban, ha gondolod.
2017. aug. 13. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!