Hogyan lehet, kell pénzt keresni, csináni? (Bővebben lent)
Hogyan tudnék törvényes havi 20-30 ezer ft-ot keresni?
Magán tanárra kellene, hogy fel készüljek az emelt matek érettségire. Mivel idén kezdem meg a technikusi tanulmányaimat, érettségi bizonyítványal rendekezem.
A magyarországi törvények értelmében nagykorúnak számítok.
Privát üzenetet is írhatsz.
Gondoltam diákmunkára, csak Fogalmam sincs, hogy ez hogy működik, mivel délelőtt suliba leszek és akkor utánna 8 órás műszak?
Vagy van olyan, hogy hétvégente?
Rendben, köszönöm majd utánna nézek.
A további válaszokat attól még várom.
Ha érettségiztél, tudnod kell, hogy pénzt 'csinálni' nyomdatechnikai úton kell.
Tudnod kell azt is, hogy ezt a törvény komoly büntetéssel fenyegeti.
Középiskolai éveid során hallottál-e arról, hogy az emberek munkával keresik pénzüket?
Azt, hogy milyen munkalehetőség van ahol élsz és milyen munkát vagy képes elvégezni, hiányos infójú kérdésedből nem derül ki.
Nem vagyok lány,de amúgy miért kérdezed?
Igen Hallottam,hogy az emebrek munkát válalnak a pénzért, csak mivel végülis én úgy gondolom, hogy kevesebb pénz is elég a magán tanárnak, így ha nem is pont diákmunka lenne csak elérhető mást is megpróbáhatnék.
Hát lehetőségeket tekintve gondolom nagyobb cégeknél, üzletekben tudnék elhelyezkedni. Csak az utazással is számolnom kell, mert nem lakom ezekkel egy városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!