Ti 40-100millió forintból milyen vállalkozást indítanátok?
Figyelt kérdés
Ennyi pénzből már lehet olyan vállalkozást létrehozni amiből bejön egy havi 2-3m, nem?
Éttermet vajon megérné? 50Millióból már lehet csinálni egy normális éttermet?
2017. júl. 18. 11:13
1/10 anonim válasza:
Ha havi 3 nem is de 1 már biztosan hozható .
50 millióból lehet rendes éttermet csinálni de az még nem garancia arra hogy jól fog menni avagy sem.
Én állat tartásba és mezőgazdaságba tenném mert én abban tájékozódót vagyok.Azt hogy te mihez értesz azt te tudód .
3/10 anonim válasza:
"Ennyi pénzből már lehet olyan vállalkozást létrehozni amiből bejön egy havi 2-3m, nem?"
Ja és olyat is ami ugyanennyi mínuszt termel havonta. Nem minden vállalkozás nyereséges.
4/10 anonim válasza:
Csak olyan vállalkozást indíts, amihez értesz is.
Hiába jó üzlet mondjuk a zabhegyezés, ha nem értesz hozzá!
5/10 anonim válasza:
Vagy megpróbálod a tőzsdén forgatni.
7/10 anonim válasza:
Vagy a 100 millából nyugisan eléldegélni.
8/10 anonim válasza:
5 millióból is tudnék olyat mondani, amiből ha beindul bejön 2 millió. (persze sok szabadidőd nemlenne...)
9/10 anonim válasza:
Eleve ha itt keresed a választ ilyen kérdésre, inkább ne indíts vállalkozást..
10/10 anonim válasza:
50 millióból hogy csinálsz éttermet amikor egy 45 négyzetméteres lakás is 25 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!