Milyen vállalkozástámogatások vannak azok számára akik indulnak?

De ugye 6 hónapnyi élhetési költséged félre van téve? + pár százezer indulási költségként?
Remélem nem vagy olyan agyhalott, hogy csak úgy felmondtál 0 pénzzel, és reménykedsz hogy a vállalkozásod első hónapjában profitot termelsz.

És ha évek amíg "befut" a vállalkozásod, addig miből élsz? Mert gondolom semmi tapasztalatod nincs vállalkozás indításában, és annak menedzselésében. Statisztikák azt mondják, hogy 95% esélyed van elbukni az egészet.
Most ha pl. 4 év alatt fut be a vállalkozásod, addig mit eszel? Miből élsz? még ha havi 100k ból el tudsz vegetálni, akkor is közel 5 millió forintra van szükséged csak ÉLNI.
Az pedig biztos, hogy 0 marketinggel (mert ugye pénz kell hozzá) sehova se fogsz jutni.
Abban meg biztos vagyok, hogy te nem vagy csodagyerek, mint "moccárt", ha annyi pénzügyi tudásod sincs hogy félreteszel valamennyit a béredből havonta.
Nem tetszik neked amit írok, viszont ez a valóság..
"De ugye 6 hónapnyi élhetési költséged
félre van téve? + pár százezer indulási költségként? "
Inkább szerintem neked nulla a tudásod ha azt képzeled hogy pár száz ezer forintos indulótőkével 6 hónap alatt lehet csinálni olyan vállalkozást amiből utána ki lehet venni minden hónapban egy havi megélhetésnyit.

"Banyek én meg közben felmondtam."
Ez csak poén volt. Nem vagyok rá felkészülve hogy valaki komolyan veszi. Sőt most még pszichiáterhez is el kell mennem mert ez engem súlyos lelki traumaként ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!