Hogy van az, hogy hivatalosan egy saját kocsma nyitásához végzettség keplene, vagy legalább egy alkalmazott?
Figyelt kérdés
Mégis sok olyan 10-20éve územelő kocsma van,amit a tulaj/feleség együtt visznek 0szakirányú végzettséggel?2017. jún. 9. 08:35
1/5 anonim válasza:
Biztos hogy van vègzettsègük, max te nem tudsz róla. Avagy az alkalmazottnak van. Nem lehet anélkük működni! Pont. Ezen nincd mit vitázni.
2/5 A kérdező kommentje:
Kérdeztem a mi falunkban lévőktől,a pasi szakmáját tekintve asztalos, a nő àpoló, 19 éve nyitottak,akkor volt egy vendéglátós néni,de ő azóta meghalt. A kocsma pedig a msi napig üzemel.
2017. jún. 9. 10:38
3/5 anonim válasza:
Vannak gyorstalpaló boltvezetői tanfolyamok. Valamelyikük biztosan elment egy ilyenre.
4/5 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem, és nyitásnál kell az alkalmazott, utána a kutya nem foglalkozik vele... ha mégis megtennék, felvennének valakit aztán próbaidőn ko is tennék...
2017. jún. 29. 12:04
5/5 anonim válasza:
Ez minden faluban így van,sőt a kocsmák 90%-ában nem szakképzett személyzet dolgozik, ezzel nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!