Ha lenne 1 millió forintod, milyen üzletet csinálnál belőle? Mit kezdenél vele?
Ez egy vállalkozás elindításához nagyon kevés. Ha leülsz és próbálsz egy üzleti tervet elkészíteni, gyorsan kiderül.
Jó befektetés lehet viszont az, ha tanulásba fekteted az 1 milliót. Tanulj valami olyat, ami növeli az értékedet a munkaerőpiacon. Hamar megtérülhet.
Bármilyet, amibe nem kell sokat fektetni. Az 1 millió forint arra lesz jó, hogy addíg élni tudj valamiből, amíg beindul az üzlet. Ez fél évig talán elég. Ugyanis, egy vállalkozás sem indul azonnal haszonnal.
Vagy kereskedni kezdhetsz és az összeget rászánod a termék beszerzésekre. Rendelsz kínából olyan termékeket, amik jól fogynak és eladod a Vaterán nagy haszonnal, ahol saját oldalt is készíthetsz, ami olyan, mintha saját webshopod lenne. Ahhoz kell kutatómunka, hogy mely termékeket veszik az emberek. Ezt a kutatómunkát nem végzi el helyetted más, mielőtt még megkérded, hogy mivel érdemes kereskedni. Nagyon gagyit ne rendelj Kínából, mert rámegy a pénzed és a jóhíred.
Előző: Ha te csinálsz nekem 1 millióból fél év alatt 5 milliót, rendes szerződéssel, akkor abból kapsz 2 milliót, én is nyerek 2 milliót és megmarad 1 millió. Deal? A forexezők, akik már kiismerték egy-két év folyamatos forexezés után a rendszert, örülnek, ha nullára jönnek ki, de büszkék, mert nyertek sok tapasztalatot. Csak ezért kérdeztem.
Ez nekem olyannak tűnik, mint az, aki itt írta, hogy fizess be tanfolyamra és tanulj c++ programozást. Ha valaki így piacképes tudású programozó lesz, akkor megeszem a kalapom. Nincs, de veszek egyet és megeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!