Hogyan építsek ki Zalaegerszeg-szombathely-soproni ügyfélkört? (Tobbi lent)
Ha egy pénzügyi tanácsadó nem tud ügyfélkört kiépíteni ott, ahol szeretne, akkor gondok vannak a képességeivel.
Létezik független pénzügyi tanácsadó,aki nem ügynök,pl. Csernok Miklós. De ő nem is kérne soha tanácsot a gyakorin.
Korulbelul 300 ugyfelem van es az orszag piacvezeto cegenel a legjobb fiokvezetosegnel dolgozok. Nem tartom valoszinunek, hogy a kepessegeimmel lennenek problemak egyszeruen csak nem kapok oda ajanlast es semilyen ismerosom sem lakik a fent emlitett telepuleseken. Hazalni meg nem igazan fogok mint a bizti ugynokok :) de orulok kedves utolso, hogy egy poszt alapjan el tudod donteni hogyan is dolgozok, milyenek a kepessegeim megtanitanal engem is erre? Vagy ez valami veled szuletett titkos varazsero?
Kedves elso fuggetlen cegnel dolgozok, nem egy adott penzintezet termekeit ertekesitem hanem az ugyfeleket kepviselem es szamukra kitudom valasztani a legmegfelelobb penzintezetet es azok kozul is a legmegfelelobb termeket.
Pénzintézet és termék kiválasztóként aposztrofáltad magad. Egy pénzügyi tanácsadó ennél sokkal több (kellene, hogy legyen).
Nem, nincsenek különös képességeim, ugyanis ennek a hivatásnak az is szerves része (kellene,hogy legyen), hogy ügyfélkört tudjon az illető építeni. Kivéve, ha fiókhálózattal együttműködő ügynök hívja magát pénzügyi tanácsadónak amiatt, hogy hiteleket és egyebeket közvetít, és azért jutalékot vesz fel a banktól.
Kérdező, imádom az ügynöktempót,olyan egykaptafás :)
Egy pénzügyi tanácsadó nem terméket ad el, az az ügynök. Akkor is az, ha többfélét értékesít, és ezen keres.
2-es válasz.
Elnézést ha túl értetlenkedő vagyok, de én még mindig nem értem hogy mit csinál egy független pénzügyi tanácsadó.
"megmutatjuk hogyan tud ugy sporolni, hogy a penze dolgozzon is erte"
Pl. ha most elmondanám hogy havi 5 ezret költök cigire, akkor te azt mondanád nekem hogy ne költsek cigire, hanem kössem le bankban ezt az összeget? Vagy hogy kondibérlet helyett járjak el futni a szabadba?
Hogy kell elképzelni ezeket a spórolós tanácsokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!