Ahhoz, hogy a piacon értékesíthessek kereskedelmi végzettséggel kell, hogy rendelkezzem?
Sziasztok!
Egyéni vállalkozó vagyok, a főtevékenységem csomagküldő internetes kiskereskedelem, illetve ezen felül még 1 gyártói és van 2, szolgáltatásra alapuló tevékenységem. Most felvettem a 478901 TEÁOR-t is, hogy piacokon is értékesíthessem az áruimat. Azonban, ahogy a könyvelő is mondta, befognak hívni ismét, mint eddig máskor is hatósági ellenőrzésre a hivatalba, ez idáig rendben is van, azonban a levélbe azt is írták, hogy vigyem magammal a kereskedelmi végzettségről szóló bizonyítványt vagy egy szakképesített eladóm munkaszerződését. A könyvelő nem tudta a választ rá, ezért mielőtt bemegyek szeretném megkérdezni tőletek, hogy ahhoz, hogy én a piacon (kint a standon) árulhassak ahhoz végzettség kell? Komolyan? Vagy rossz TEÁOR számot választottunk ki?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!