Kétszer ugyanazt a pályázatot beadhatom csak más ügyfélkapujából?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 11:52
1/2 anonim válasza:
Pont a napokban nézelődtem, hogy hogy működnek az ügyfélkapus pályázatok. Olyan van, hogy ha neked nincs ügyfélkapud, akkor máséból beadod, amolyan meghatalmazásként, de kétszer ugyanarra pályázni sztem nem lehet. Meg kell adni csomó adatot, meg csomó dolgot csatolni kell, sztem elég hamar kiderülne, hogy duplán adtad be.
2/2 anonim válasza:
MIÉRT KELL ÖRÖKKÉ A CSALÁSON GONDOLKODNI???? (megőrülök már ettől, hogy nem képesek becsületesen élni az emberek!!!) Nem érdekel, ha lehúztok!!!
Ezért ilyen rothadó ez az ország, mert mindenki nyakig ül a korrupcióban!!! Tisztelet a kivételnek!!
Kérdező, azt hiszed, ha kétszer adod be, akkor majd nagyobb eséllyel fogod megkapni? Egy nagy frászt... Hacsak nem vagy csókos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!