IT cég felfuttatása?
Üdv! Full-stack fejlesztő vagyok, elég jó a szakmámban. Egyrészt jól keresek, másrészt nemrégiben örököltem egy kisebb összeget. Vállalkozói tapasztalatom sajnos nincs, csak a jogi, könyvelési szabályokkal vagyok tisztában.
A kérdésem az lenne, hogy Budapesten nagyjából milyen alaptőkével lehet reálisan beindítani és felfuttatni (azaz olyanná tenni, hogy profitáljon) egy web-, app-, és szoftverfejlesztéssel foglalkozó céget?
Nem a konkrét anyagköltségekre és munkabérekre gondolok, azt ki tudom számolni. Leginkább az érdekel, hogy állami hátszél és megfelelő kapcsolati tőke nélkül reálisan milyen összeggel számolhatok, hogy legyenek megrendelőim. Azaz marketing, reklámok, stb...
Nyilván nem lehet megjósolni a piac működését, semmire nincs garancia. Nagyságrendet azonban jó lenne tudni.
Köszönöm!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!