Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit csinalnatok ha ennyi...

Mit csinalnatok ha ennyi penzetek lenne?

Figyelt kérdés
Ha megnyernetek a lottot , vagy nagyon sok penzhez jutnatok es ceget vagy magamvallalkozast inditanatok , milyen temaban csinalnatok ? Ugy ertem , annyi mindent kitalaltak mar ( szepsegipar bankok ettermek) milyen uj dologgal allnatok elo? Amit meg senki nem vitt veghez ? Es netan meg hasznos is ? Tenyleg erdekelnek a velemenyek ! Koszi !

2017. ápr. 12. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha ennyi pénzem lenne öregem akkor a bahamákon mereszteném a seggem koktélokat szürcsölgetve és a kamatokból vígan megélnék... kell nekem a stressz egy cég miatt? Na ugye...
2017. ápr. 12. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Majd pont itt fogja neked elarulni barki a nagy otletét..,
2017. ápr. 12. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
500 milla fölötti, abból már vígan kihúzom életem végéig.. normális életkörülmények között. Nem fogok kockáztatni egy vállalkozással!
2017. ápr. 12. 20:20
 4/7 veterán vas ***** válasza:
71%

Jaj, ne találd már föl a melegvizet!

Amikor végre minden anyagi gondom megoldódna és gondtalanul élhetnék, akkor alapítsak vagy vásároljak meg egy céget?

Nooooormális?

Pont akkor kezdjek el bíbelődni könyvelőkkel, üzletkötőkkel, munkajogászokkal? Beszerezni engedélyeket, ÁNTSZ-től önkormányzattól, tűzoltóságtól stb.? Fizetni alkalmazottakat OEP-et ÁFA-t KÖFA-t TEFU-t MÜSZI-t, és még ki tudja milyen marhaságokat?

Ugye Te sem gondolod komolyan? ;)

2017. ápr. 12. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ha megnyerném az ötöst, még akkor is, ha több milliárdot nyernék, igenis alapítanék vagy megvennék valamilyen vállalkozást és jó fizetést adnék az embereknek, hogy nekik is jó legyen. Elvégre csak úgy lettem gazdag, hogy firkáltam egy papírfecnire 5 x-et és kifizettem érte 250 Ft-ot.

Újdonságon nem gondolnék, megvennék már működő vállalkozás(oka)t, meg amihez kedvem lenne, olyan vállalkozást alapítanék, mivel megtehetném. Vennék lakásokat, amiket kiadnék. Adományoznék. Utazgatnék.

2017. ápr. 16. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Vennék Ny-Európában néhány luxusapartmant és kiadnám bérbe, meg ahogy előttem is írták a kamatokból megélnék mellette.
2017. ápr. 16. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:

100 000 000Ft kamat évente, 8 333 333Ft havonta, 277 780Ft naponta, 11 575Ft óránként, 190Ft percenként...

Nem lennék telhetetlen és megelégednék vele!

2017. ápr. 23. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!