Épitőiparban melyik ágazat?
vidéki kisvárosban lakom
egy horror, mire burkolót, vízvezetékszerelőt, villanyszerelőt talál az ember,
legutóbb a csőtörésemnék 3 hét volt, mire valaki kijött megnézni, sokan azt mondták, hogy ilyen kis munkát nem vállalnak el (350 ezer lett a vége, az utolsó csövet is kicseréltettem)
villanyszerelőt 3 várossal arrébbról szereztem, PROTEKCIÓVAL (sic!!)
burkoló dettó, volt aki 2 évre előre be volt táblázva
most ismét kéne villanyszerelő, de nem találok
katasztrófa, nincs normális szakember, mert mindenki külföldre megy, de amúgy sem képezünk eleget, mert minden hülye érettségit meg büfészakos diplomát akar...emellett a smucig magyarok nem hajlandóak normális összeget sem fizetni a minőségi szolgáltatásért
szóval bármelyik, én a helyedben vízvezeték vagy villanyszerelőnek tanulnék és betársulnák a rokonhoz
gázszerelő 10 milliárdokat:D
- A burkolástól meghal a derekad a térded. Festő mázoló kutya meló. Villanyszerelés de a gépészet az jobb.
Specializalodj a regi villak kastelyok felujitasars, kisebb rekonstrukcios munkalatolra.
Ha megy az angol tudok egy sulit shol ilyeneket tanitanak module rendszerben 7 napos tanfolyamok ha 6 ot elvelvegz brit restsuratori vegzett seget kapsz bar a 6 midul olyan 3 milla korul van de nincs idokorlat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!