Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját vállalkozás fiatalon?

Saját vállalkozás fiatalon?

Figyelt kérdés
18-23 év között érdemes saját vállalkozást indítani? Milyen vállalkozások a népszerűbbek manapság? kb mennyi pénz szükséges ehez? Falun vagy városon miket érdemesebb?
2010. máj. 13. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha lenne ilyen tuti tipp, az emberek megcsinálnák maguk, nem pedig egy fórumon osztogatnák a kincset érő titkot :p
2010. máj. 13. 07:34
 2/5 anonim ***** válasza:
jah, bírom az ilyen kérdéseket...
2010. máj. 13. 09:38
 3/5 anonim válasza:
ha van egy tuti tippeket velem is megoszthatnátok épp 20 vagyok
2010. máj. 13. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

hogy valami értelmes választ is kapj: szerintem azért érdemes fiatalon, mert akkor már nem 30 évesen kell elkezdened gyűjteni a tapasztalatot, ha jól megy a dolog, előbb lesz belőle pénzed..

vállalkozást szinte 0 pénzből is lehet indítani (persze képletesen értem a 0-t, de pl nem kell hozzá több100ezer ft)

falu vs város -> városban talán azért érdemesebb mert nagyobb a piac, egy faluban kevesebben vannak, lehet a legtöbbnek nincs is annyi pénze hogy arra költsön amit te csinálsz.

egyébként ajánlom neked a vállalkozás mítosza című könyvet ( [link] én is most olvasom, szerintem érdekes és hasznos, persze egy könyvtől még nem válik senki profi vállalkozóvá:)

én 19 vagyok és én is mostanában (még idén)szeretnék saját vállalkozásba fogni, sok sikert a tiedhez:)

2010. máj. 21. 04:38
 5/5 anonim ***** válasza:

falun meg alig van valami, lehet épp ezért menne egy kis bolt, mert nem kéne beutazni, ha fogyóban a kenyér, vagy kell valami a vacsihoz..stb

attól függ hol akarsz nyitni, mire van igény.

Én városban lakom, de 20 km re van falu, ismerősöm nyitott zöldségest, és nagyon megy neki, volvo terepjárót vett nem rég, 1,5 év re rá nyitás után.

viszont fontos a pénzt nem felélni, hanem a vállalkozásba is vissza forgatni.

2011. okt. 16. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!