Hogyan keresek pénzt a DXN-el, ha a szponzorom beszervezet de segiteni képtelen?
Segitsd magad es isten is megsegit!!!
Erzed az erot ebben a mondatban??
Az a baj hogy magyarorszagon mindenti mastol varja hogy megoldjak a problemajat. A lehetoseget valaki megadta es meg el is varod hogy megvalositask neked?? Kicsit hulye lehetsz. Meg ha MLM is. Nagyon sokan meggazdagodtak MLM-bol. Ha hulye vagy inkabb ulj le a mezon es varj egy repulot hatha dob le neked segely csomagot. Ha meg penzt akarsz csinalni akkro tegyel erte valamit. Attol hogy a sponsor nem aktiv te meg lehetsz aktiv es az alattad levok munkajabol kapsz szazalekot amia fizetesed is egyben. Minel kemenyebben dolgozol annal tobb a fizetesed. Kapis??
Kerdezo, ha eddig nem esett volna le, teged szepen belerantottak valami hulyesegbe, ingyen hirdetted a 'szponzorodat', akinek kb. erre voltal jo. Multilevel marketing = piramisjatek, akarhogy szepitik. Az alja (ertsd: te) melozik mint a hulye meg promozza a 'termeket', a szervezok meg elnek belole (beloluk), mint Marci Hevesen.
Addig szallj ki, amig nem vetetnek meg veled 1-2-3 amugy eladhatatlan 'kezdocsomagot', darabjat 15e HUF-ert, hogy na, hajra, lehet kezdeni az eladast, azt' csak ugy dolnek a milliok.
LOL most olvastam csak bele, pecsétviaszgombás (köznapi nyelven taplógomba, de nyilván angol fantázianévvel előbb megisszák az emberek) sima kávépór :)
250-300Ft/tasak hát elég borsos (nem MLM rendszerben 100-150Ft/tasak áron találtam neten), 1 tasakban 0,5g gomba van, ezzel szemben a gombát meglehet venni 2800Ft/kg áron, ledarálni fillérekből, majd hozzákeverni egy 30Ft-os instant kávéhoz...
Szerintem kihagyom :)
-----
Kérdező jól tetted, hogy kiszálltál, azt az 5000Ft regisztrációs díjat meg vasald ki a szponzorod heréiből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!