DXN-el tenyleg lehet penzt keresni? Vagy csak etetes?
Szia!
Nekem egy munkatársam elég komolyan foglalkozik ezzel, olyan szinten, hogy még a rendes munkahelyén is erre használja fel az ottani szünetek nagy részét (pl. akkor válaszol meg ímaileket, akkor fel ad hírdetéseket, akkor meg válaszol telefonokat).
Már néhány év óta benne van úgy, hogy dolgozik is rajta, nemcsak rendelget, kínálgat, hobbijaként. A honlapján látszik, hogy dolgozik rajta, sokat.
Én az eredményét viszont még mindig nem látom nála, hiszen ugyan ott dolgozik évek óta, ahol eddig (munka társak vagyunk a rendes munkahelyen), ugyan abban a ruhákban jár, és mindig sír a szája, hogy mennyi kiadása van.
Közben az alkalmazotti létet meg folyton szapulja konkrétan még a saját munka körét is és a távoli jövőbe kihelyezett nagy álmairól gondolkozik.
Ebédszünetben pl. már kerülöm, mert akkor jön a naaaaaaaagy víziókkal, hogy ő már jövőre nem alkalmazottként fog dolgozni, nem lesz a "rendszer rabszolgája", blablabla.
Én úgy gondolom, hogy akik már csak úgy kapcsolódtak be, azoknak annyi lehet a profitjuk, amikor a törzsvásárlóinál is olcsóbban jutnak hozzá a termékekhez (de persze ehhez is elég pont / szint kell, vagyis vásárolni kell/eladni kell, tehát pénzt befektetni) és azokat vagy a törzsvásárlói áron, vagy jobb esetben a fogyasztói áron el tudják adni.
Még valami: az én munka társam homályosít. Amikor egyenesen rá kérdezek, hogy fejlődött az üzlete (bevétel szempontjából), akkor azt a sablon választ adja hogy még a hálózatot építi...évek óta persze. De hiába van alattad akármennyi tag, ha ők nem vásárolnak/adnak el rendszeresen, vagy te magad nem teszed ezt, akkor semmit nem ér a hálózatod. Bevételed a termék forgalomból lesz, abból, amit te magad el adsz, vagy amit az egyik tagod.
Én nem érzékelem azt, hogy a sok energiabefektetés megtérülne a munka társam esetébe. Pedig ő tényleg dolgozik rajta. Állandóan napra készek a blogjai, egyébb csatornái.
Ha jól tudom, Kócsó László hozta ezt Magyarországra. Ő úgy mond, közel van a tűzhöz, a piramis csúcsán ül. A többiek alatta vannak regisztrálva és sokan. Így persze, hogy neki jól fut a szekere vezetőként. De akik lenn vannak, azoknak annál nehezebb.
Persze a sok intrás(?), motivációs anyaggal rózsaszín ködben hagyják a tagokat, álomba ringatják őket távolkeleti mesés sikertörténetekkel. Így van, akit ezzel ösztönöznek, azok fektetnek be pénzeket vásárlásal. De nem hinném, hogy csak ebből élnének meg a felsőb vezetőkön kívűl. Az csak a mézesmaddzag, amit le lógatnak nekik.
Ha érdekelnek részletek, írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!