Apple4021 kérdése:
Kinek mennyire fontos a művészet?
Figyelt kérdés
Illetve ki melyiket rèszesíti előnyben, a gyárilag legyártott olcsóbb üvegablakokat/üveg használati tárgyakat vagy az olyan üvegablakokat/üveg használati tárgyakat, amit egy művèsz csinált egyedi tervezèssel stb. , ès amiből nem gyártanak többet, szóval csak neked lenne olyanod?2017. márc. 23. 10:05
1/3 anonim 

válasza:

Hát ez nem hiszem hogy reprezentatív felmérés lesz, de engem a legkevésbé sem érdekel az ablakom egyedisége.
2/3 anonim 

válasza:

Engem egy ablaknál az érdekel, hogy hogy szigetel és mennyire tartós. Ez jó eséllyel egy gyári, mérnök által tervezett és profi gépeken tömeggyártott ablaknál lesz jó, egy kézzel készülot művészeti alkotásnál sanszosan nem.
Ha egyéb használati tárgyakat nézünk (pl. váza) ott lehet értéke annak, ha valami egyedi és szép. Engem mondjuk pont nem izgat, de asszony szereti az ilyesmit.
3/3 anonim 

válasza:

Az iparművészet annyira nem hat meg, pedig amúgy művészetfüggő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!