Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Elektromos bicikli szerviz...

Lütyő87 kérdése:

Elektromos bicikli szerviz nyitásához mekkora tőke és milyen papirok szükségesek?

Figyelt kérdés

szeretnék egy saját kis vállalkozást. Elektromos bicikliket szeretNék javítani esetleg egy picinyke kis árukészletet felhalmozni alkatrészekből..

Szerintetek milyen papirok szükségesek és kb mennyi tőke kéne hogy legyen h bele merjek vágni?

2017. márc. 22. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Az üzleti terved mit mond?
2017. márc. 22. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Üzleti terved van? Hol tervezed megnyitni? Van egyáltalán kereslet ott ilyen tevékenységre?
2017. márc. 23. 11:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Üzleti terv még nincsen. De kereslet volna errefele rá..hiszen csak 1 ilyen van a környéken és veszett drágán dolgozik
2017. márc. 24. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha egy ilyen vállalkozás van és az is drágán dolgozik, abból nekem inkább az jön le belőle, hogy nincs rá igény, ezért csak magas árakkal tud fennmaradni. Mégis hány elektromos bicikli van szerinted a környéken? És ezek milyen időközönként hibásodnak meg? Én pl. nagyon ritkán látok egyet-egyet.
2017. márc. 24. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!