Webáruházamhoz szeretnék termékfotókat csinálni, ki szeretném emelni, hogy nem kell 100%-os minőség, elég 60-70. Melyik a legköltséghatékonyabb megoldás? Bővebben a leírásban.
Először is kínai ruhákat árulok, és nagyon olcsó ruhák, és nagyon sok csak úgy jön megy. Ezáltal a fotósok által ajánlott 800 forintos termékfotóár nekem nem érné meg. Másodszor ami listába van az a fotóstúdió bérlés, de mivel teljesen amatőr vagyok nem tudom hogy megy ez, itt Debrecenben a cég vállal egyéni oktatást, lehet abból 1-2 órát veszek és utána 6000 forint / óra áron kattogtatni már azért elfogadhatóbb. Vagy van az, hogy ebayről rendelek egy házi sufni stúdiót 35 ezerért, amivel online utána járással ki lehetne hozni azt a 60-70-s termék minőséget.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Kérlek ne háborodjatok fel, egy üzlet akkor jó ha mindkét fél nyer rajta, és nem tudok nyerni egyszerűen az üzleten ha a fotósok 800 forintot kérnek, olyan csúnyán nekem álltak mikor mondtam hogy nekem nem a 100%-s minőség kell, kérlek ti ne.

Mi lenne ha te fotóznád le? Vannak olyan webáruházak, ahol szerintem egy jobb telefonnal csinálnak képeket. Mutatok egyet, bár nem klasszik webáruház, de lehet náluk úgy is vásárolni.

Léteznek mobiltelefonok, amikkel elfogadható fotókat lehet MEGFELELŐ világításban készíteni. Első: Fogsz két lepedőt, amit összevarrsz.az egyik felét fel erősíted a falra, a többi rész leereszkedik a padlózatra. Így kapsz egy tuti fehér hátteret, ami kiemeli a ruhákat, és kiegyensúlyozza a mobilok réskameráinak a hiányosságait. Mert hiába van 20 megapixel ráírva, a színmélység és egyéb érték rendre gyatra. Két hidegfényű fényforrással szemből ,( Jobbról és balról, a termékre irányítva. ) és egyel fentről megvilágítod a a fehér hátteredben lévő ruhákat. A hidegfényű led izzók kiválóak erre. 3 db 5-7 Wattos már megteszi. Vakuzás NÉLKÜL fotózz, mert így megúszod a zavaró árnyékokat a fotódon. Ez egy nagyon alap megoldás, de már különb lesz, mint sok elszúrt, amatőr kép a termékekről. Márpedig, ha Kínai, ha Német a portéka, a fotó az első benyomás a vevőknél. Az pedig sorsdöntő a vásárlásnál, és csak egyszer van.
De én vennék egy használt, tükörreflexes gépet, ami már nem rés kamera, és nincsenek rém áron. Na, azokkal már lehet ütős képeket készíteni ! Az egyéni oktatás jó ötlet. A Quelle katalógusból sem azért vásároltak annyian, mert annyira jó cuccaik voltak, hanem mert jól komponált, minőségi fotók voltak. Egyszeri befektetés..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!