Elkezdhetem a rendelések felvételét, mielőtt vállalkozóvá válnék?
Szia!
Válaszoltál egy kérdésemre, hogy elkezdhetem e a termékek árulását mielőtt vállalkozó lennék... úgy látom, hogy elég tájékozott vagy, úgyhogy pontosítanék.
Egy facebook oldalam van, elég sok követővel, és tudom, hogy a termékre lenne kereslet, de szeretném megnézni pontosan, hogy mennyi. Nem szeretném azt, hogy elmegyek a könyvelőhöz, aktiválja a KATÁ-mat, és másnap még hirdetnem kell, aztán legyártatni, stb... ez 1-2 hét lenne, az 50k-t be kellene fizetnem, így pedig legyártatnám a cuccost, lenne x rendelő, vállalkozóvá válok, és számlával elkezdem postázni.
Ez törvény ellenes lenne? Tényleg csak annyi, hogy aki rendel, azt felírom, és később hivatalosan rendezem.
Nem tudom, hogy egyáltalán ezt tudnák e ellenőrizni csak simán facebook alapján, vagy valahogy csőbe kellene húzniuk, de én nem is akarok törvényt sérteni és sunnyogni, csak előre elintézni a dolgok ezen részét.
Válaszod előre is köszi!
mindegy 😁.
Ha sajat gyártású akkor azt kell jobban figyelembe venned, hogy a gyartasnak mik a feltetelei. Eloszerzodest , tehat rendelestmar most tudsz felvenni rá, cclsak vedd figyelembe higy mennyi idő mig a gyártási körülményeket legalizálod hozzá ( onkormanyzati bejelentés, estleges szakhatosagi ellenőrzés, minosegbiztositasi rendszer kiépítése a hozza kapcsolodo kulin engedélyekkel, mostcsk mondtam egy nagy altalanossagot mert a termek maga hatarozza meg, higy mit kernek hozza es az mennyi udo mig elkeszul leellenorzik, stb. De promozni már tudsz előtte is, csak úgy vállalj rá határidőt ,higy realis legyen, de ez esetben járható ez az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!